Få klædt dit barn på til vinter og jul

Årets største og vigtigste højtid nærmer sig, og det gælder ikke kun om at hygge sig, give gaver, og spiser lækker mad. Det gælder også om at se godt ud – og at dine børn ser godt ud. Vintertiden er der, hvor du kan tillade dig at iklæde de mindste en lækker uldtrøje eller flot skjorte, når i er indenfor, men samtidig stilles der også en del krav til tøjet, som de mindste har på udendørs.

Juletøj
Der skal selvfølgelig være plads til afslapning og løse bukser efter de mange måltider mad, men intet varmer hjertet, som når de mindste i familien tager sig godt ud foran juletræet, i kirken eller til årets store familiære julefrokost. Med andre ord ønsker mange forældre at finde tøj til de mindste, som kan bruges både til fest og til hygge. Et lækkert sted, hvor du med sikkerhed kan finde dit barns nye julelook, er eksempelvis en børnetøjsbutik som Name It. Her, og hos lignende forhandlere, kan du i ro og fred finde et større udvalg i alt tøj til børn og vælge det, du og dit barn begge synes, han eller hun skal have på.
Et sidste tip til indkøb af juletøj er at gå på jagt hos steder med genbrug. Her kan du både spare penge, hvilket er mere end velkomment op til jul, du skåner miljøet, og du kan samtidig aflevere det tøj, dit barn ikke selv kan passe længere.


Vintertøj
Vejret i de kolde tider kan være svært at holde varmen i. Vinden bider, og uanset om der falder sne eller ej, så lægger graderne omkring frysepunktet en del måneder i træk. Det absolut vigtigste, når det kommer til at holde varmen, er at pakke de mindste ind i noget varmt tøj. Desto flere lag, desto nemmere er det at holde på varmen. Naturligvis skal lagene ikke være til hinder for bevægeligheden og komforten, så hvert lag skal helst have en del varme i sig. Yderst skal du selvfølgelig have overtøjet, men der er mange muligheder inden under jakken. Både fleecetrøjer, langærmede undertrøje eller en termovest vil gøre underværker. Det kan selvfølgelig være svært at vurdere, hvor mange lag der skal til, og derfor er det en god idé eventuelt at medbringe et ekstra lag i tasken, hvis i er udenfor og gå eller på tur. Hvis dit barn enten giver udtryk for, at han eller hun fryser, eller hvis barnet tydeligvis ikke er komfortabel i kulden, så vil du ikke fortryde, at du pakkede en ekstra trøje.
Et sidste tip til indkøb af name It børnetøj er, at du enten skal sørge for at købe overtøj med reflekser på eller selv sy dem på. Du skal ikke nødvendigvis lade dig afskrække af at købe den sødeste jakke, hvis den mangler reflekser. Det er både billigt og nemt at købe reflekser, som er beregnet til at sy på tøj. Desuden er det ikke svært at sy sådan nogle på, og det er hurtigt lige at google hvordan, det skal gøres, eller finde en video på youtube.