Celavi fremstiller kvalitetstøj til små drenge og piger

Børnetøj er et vidt begreb, både mht. produkter men også mærker. Produkter findes der rigtig mange af. Ofte er tøjet opdelt i drenge- og pigetøj, som så igen er opdelt i produkter eller mærker.
Der findes mange kendte tøjmærker. Her kan bl.a. nævnes Me Too, Reima, Melton, Celavi, m.m. Man har tendens til at vælge det samme mærke igen og igen, da det passer bedst i størrelsen til barnet. Der er nemlig stor forskel på børnetøjsstørrelser, og derfor kan en str. 92 godt være et nummer større i et andet mærke.
Celavi laver mange forskellige produkter. Fx producerer de flyverdragter, huer, luffer, gummistøvler, og andre typer af overtøj, men dog kun udendørstøj.
Man har rigtig meget fokus på bevægelighed og fleksibilitet, da børn der lige skal lære at gå, kan have svært ved det, når de er pakket ind fra top til tå. Børn leger også væsentlig mere, så de skal kunne bevæge sig i udendørstøjet.
Det er også rigtig vigtigt at barnet ikke fryser, derfor er kvaliteten på deres tøj rigtig god, så barnet kan holde varmen og ikke bliver våd.