Få klædt dit barn på til vinter og jul

Årets største og vigtigste højtid nærmer sig, og det gælder ikke kun om at hygge sig, give gaver, og spiser lækker mad. Det gælder også om at se godt ud – og at dine børn ser godt ud. Vintertiden er der, hvor du kan tillade dig at iklæde de mindste en lækker uldtrøje eller flot skjorte, når i er indenfor, men samtidig stilles der også en del krav til tøjet, som de mindste har p... Læs mere »

Babytøj udsalg fra danske populære mærkevare tøjproducenter

De fleste mødrer venter ofte med de helt store indkøb af babytøj til det er tid til udsalg og masser af tilbud. Derfor har vi samlet en kæmpe oversigt avor alle produkter som er på udsalg. Det giver mulighed for et stort babytøj udsalg uden at skulle fare rundt på mange forskellige kategorier, og på mange forskellige mærker. Her er det hele samlet et sted, og man finder nemt de... Læs mere »

Bisgaard Børnesko & D-xel. Alt i børnesko & tøj online på Heaven4kids

Så er det tid til lidt nyt igen. Vi har fået endnu et lækker mærke med børnesko hjem på hylderne. Mærket er Bisgaard børnesko som er et dansk mærke som produceres i Portugal og som har været her siden år 2005. Budskabet for ejerne af mærket er rimelig klart. Børn skal have sko af den bedste kvalitet. Børneskoene er lavet af et virkelig godt materiale som gør at skoene er rigtig... Læs mere »

Mountain Buggy er en solid vogn

Når man får et barn og skal vælge den rette vogn, kan det være et rigtig svært valg. Hvis man er en meget aktiv familie, kan man lave en godt køb, ved at købe en kombivogn der kan klare lidt ad hvert. Mange kombivogne har drejbare forhjul og er rigtig fleksible at køre rundt med. Mærket Mountain Buggy har rigtig mange robuste og velkørende vogne. Det er både kombivogne, tvillin... Læs mere »

Rum9 er værd at kigge forbi

Hvis du skal holde en fest eller hvis du er meget på farten så er der nok af muligheder for bestik og kopper og så videre til dit næste arrangement. Med en keepcup er du altid i trygge og sikre hænder når det kommer til at skulle vælge kopper til at drikke af. Det er der Rum9 kommer ind i billedet. Det er noget ganske særligt at have sådan en til at drikke af og det er fremrag... Læs mere »

Tilbud børnetøj kan spare dig en masse penge

Hvorfor ikke spare penge på børnetøj? Det første år af barnets levetid bruger man rigtig mange penge, da barnet hele tiden vokser ud af tøjet. Derfor er det så smart, at der er stor konkurrence inden for børnetøj. Mødrene kan vælge og vrage mellem forskellige udbydere og mærker. Det er blevet rigtig populært de seneste år, at finde tilbud på børnetøj. Der kan være helt konkurre... Læs mere »

Du milde kjoler kan købes på nettet

Hvis du lige har fået en lille ny pige ind i familien så kan det være, hun skal have noget nyt fint tøj at gå rundt i. Der findes mange forskellige tøj mærker til piger og til børn i det hele taget – blandt andet findes der Du milde kjoler, ejsikkelej, gro børnetøj, smallstuff tøj, celavi og Christina Rohde samt en masse andet tøj som børn kan gøre brug af i en hver situation. ... Læs mere »

Celavi fremstiller kvalitetstøj til små drenge og piger

Børnetøj er et vidt begreb, både mht. produkter men også mærker. Produkter findes der rigtig mange af. Ofte er tøjet opdelt i drenge- og pigetøj, som så igen er opdelt i produkter eller mærker. Der findes mange kendte tøjmærker. Her kan bl.a. nævnes Me Too, Reima, Melton, Celavi, m.m. Man har tendens til at vælge det samme mærke igen og igen, da det passer bedst i størrelsen ... Læs mere »

XL piger når din datter har lidt runde former

Det er ikke altid let at finde tøj til børn, som har den helt rigtige størrelse. Hvis dit barn er en lille smule overvægtig kan det også være lidt svært, at finde noget, der passer som det skal. Det er som regel en udfordring at finde tøj til xl piger og ude i de fysiske butikker er det ikke alle, der er glade for at tage ud og prøve tøj. Men nu har du mange muligheder for at ... Læs mere »

Regntøj til børn fra de mest kendte producenter i Danmark - Anmeldes her

Når foråret kommer er det også sæson for nye farver og indkøb af nyt børnetøj. Speciel termotøj og regntøj til børn er der et meget stort udvalg af i foråret. Her udkommer mærkerne nemlig med deres bud på årets designs. En af de absolut mest solgte er CeLaVi som har et meget omfattende program af standard regntøj, og ca. 10 modeller med mønstre som kun udkommer den ene gang.... Læs mere »

Little pieces - ordene udtrykker så forskellige ting som designet modetøj til børn og et ungt liv i

Få ting er så modsætningsfyldte som en ung manuskriptforfatter på afvænning fra alkohol og stoffer og et friskt, farverigt og smart dansk designer børnetøjsmærke til drenge og piger. Ikke desto mindre kan både ”fortællingen” om et liv tilsyneladende uden håb, og ”fortællingen” om tøj til små håbefulde drenge og piger, købes på internettet i en række net butikker. Tøjmærket ”Lit... Læs mere »

CeLaVi Flyverdragter

CeLaVi børnetøj og funktionstøj. Flyverdragter, regntøj og termosæt til bør til gode priser. Hvis du gerne vil købe tøj og støvler fra CeLaVi kan du vælge at gøre det online, hvor du vil kunne se hele deres udvalg. Det vil være en god metode til at få overblik over alle deres produkter og finde frem til det dine børn har brug for. Når man handler online kan det være en god i... Læs mere »

Reima kvalitets Funktions Børnetøj

Køber man børnetøj specielt til vinteren er det finske topbrand Reima børnetøj og godt og sikkert valg. Reima børnetøj er designet og produceret efter strenge Finske kvalitets normer, og tøjet udmærker sig med at det næsten altid er bare lidt bedre, målt på værdier som vandsøjletryk, vindtæthed osv. Reima børnetøj er meget mere end blot funktionsjakker og skitøj, Reima producer... Læs mere »

Aya Nay mini klæder virkelig små børn utroligt godt

Forleden dag kom min kone hjem og sagde hun havde købt tøj til ungerne på nettet for 2500 kr, whoa tænkte jeg bare hun er jo blevet gal - Vi havde en mindre diskussion om emnet og derfor endte hun med at vise mig hvor meget hun havde købt i form af en kvittering. Det var jo helt utroligt, hun havde fået så meget fedt og billigt børnetøj til ungerne, det var da helt utroligt, h... Læs mere »

Økologisk tøj til børn er godt – og det rette valg

Der er mange fordele ved at vælge økologisk tøj til børn, en af dem er b. al. At det er de reneste og lækreste materialer, der er brugt til tøjet. Jeg køber altid økologisk tøj, når vi skal have en lille ny i familien, da jeg har det bedst med at iføre mit lille barn tøj i det bedste materialer. Økologisk tøj til børn forhandles mange steder, f.eks. i et bredt udvalg på nettet... Læs mere »

Angulus børnesko - Et rigtig spændende valg til dine børn

Hvis dine børn heller ikke skal gå rundt med dårlige sko, så tag og kig på angulus børnesko. De laver for det første nogle ret flotte sko, men ikke nok med at de er flotte, så kommer dine børn også til at gå vild godt i dem. Hvis du endnu ikke har prøvet dem, så prøv at køb et par til dine børn, så er du også sikker på, at de kommer til at gå så godt som overhovedet muligt. Et ... Læs mere »

Babytøj outlet - Hvis du også vil købe økologisk babytøj

Jeg er nybagt far, og dem der har prøvet det, de ved godt at der er nok at bruge penge på. Det er noget af en omgang, for man skal godt nok bruge mange ting. Noget af det første jeg begyndte at lede efter, det var babytøj outlet. Mange af de andre ting jeg går rundt og køber, der leder jeg også efter billige ting. En grund til at det hele bliver lidt dyrere er også, at jeg ger... Læs mere »

Babytøj bliver endnu et interessant tema når man bliver forælder

Når de små mennesker ankommer i livet, er der meget, man får brug for. Det er lidt som om en helt ny verden åbner sig, når man skal til at huske temaer som bleer, badning af spædbørn, legetøj og tøj til den lille ny. På nettet kan man finde meget inspiration til, hvordan man forholder sig til alle de spørgsmål, som melder sig, når man er blevet forældre. Et område er valg af b... Læs mere »

Phister & Philina

Et Dansk børnetøj mærke som de senere år virlig har udmærket sig er vel det Dansk mærke phister & philina som er specialister i modetøj til baby og kids segmentet. Når vi taler modetøj er mærket på mange områder længere fremme end mange andre børnetøj mærker, og styles fra phister & philina er lidt ala Polo som er med smarte bugninger kraver osv. der egentlig mest er kø... Læs mere »

Mikk-Line

Et af de mest pålidelige børnetøj mærker, specielt når det gælder funktionstøj som flyverdragter, regntøj osv er vel Mikk-Line som har de absolut bedste priser hvis man sammenholder kvaliteten. Speciel Mikk-Line termotøj, som starter helt nede fra 199,- og op til 399,- kan man vel næppe finde noget bedre til disse priser. Også mikk-Line regntøj er noget helt specielt, hvor basi... Læs mere »