Køb planter online til hjemmet eller virksomheden

Planter og grønt har længe været en stor del af vores hverdag. Naturen er en del af vores verden og vores liv. Dyrkning af naturen og planterne er foregået i mange tusind år, og er i dag nemmere end nogensinde før. I dag kan man købe planter online med få klik og modtage planterne i løbet af få dage. Det har aldrig været nemmere at skabe god energi i hjemmet. Planter i hjemmet ... Læs mere »

Hold ferie i et lækker luksus sommerhus på Vestkysten

Forkæl dig selv ”Kan du købe vin og grillpølser med hjem fra arbejde i dag?”. Ja, det kan du da godt. Ind gennem vinduet på dit kontor skinner solens stråler, som varmer dit ansigt og dit humør. Det er fredag, klokken er kvart i fire, og du tæller utålmodigt minutterne, til den vidunderlige frihed rammer. Ud af vinduet ser du glade mennesker slentre rundt i byens summen. De... Læs mere »

Arkitekttegnede huse giver mulighed for et personligt præg

Der bliver byggede rigtig mange nye huse nu til dags men inden der bliver taget en endelig beslutning om at sætte gang i byggeriet, så har de enkelte familier haft mange tanker og overvejelser og ikke mindst sparet op for til sidst at stå med det helt perfekte hus når det er færdigt. En rigtig god ide kan være, at tage kontakt til et bygherre eller en arkitekt som kan vejlede... Læs mere »

Arkitekttegnede typehuse behøver ikke at være kedelige

Når mange par går med overvejelser om, at familien skal forøges opstår der ofte et behov for mere plads, da mange unge kun har en lille lejlighed, hvor det kan være svært at praktisere drømmen om villa, Volvo og vovse. Så for rigtig mange par går jagten ind på at finde drømme huset og for rigtig mange førstegangs købere lander valget på arkitekttegnede typehuse. En af grundene ... Læs mere »

Arkitekttegnet hus er til dig der gerne vil have et sprit nyt hus

Når der tales om drømmehuse og om at skulle flytte er der to kategorier, som befolkningen er opdelt i. Der er den gruppe der gerne vil købe et ældre hus og så selv istandsætte det, da de mener at der er en charme og en historie i huset, som for dem giver huset sjæl. Og de kan på ingen måde forholde til at bo i et splinter nyt hus, da det for dem ikke har personlighed og dermed ... Læs mere »

Sengetøj skal i dag være økologisk fremstillet og i flotte farver

Det har førhen været sådan at pynte ting og udsmykning i soveværelset, var total unødvendigt for det var blot et sted hvor man skulle sove. Men sådan er det ikke længere. Soveværelset er ligesom blevet en større del af huset, hvor man er begyndt at ligge mere fokus på og til dels, i hvert fald for nogle, også bruger mere end tidligere. Grundet at flere og flere arbejder meget o... Læs mere »

Koziol har fokus på lækkert design til rimelige penge

Er du til smarte farver og lækkert design og samtidig skal det være praktisk og have en god holdbarhed. Så skal du have produkter i plastik. Og så er det folk siger plastik, det kan da ikke være smart og det ser da billigt ud, men det gør det ikke hvis du køber dine plastik produkter i det rigtige mærke og ikke bare tager det første og bedste produkt nede fra supermarkedet. Der... Læs mere »

Fyringsolie giver varmen i huset når sommeren ikke kommer

Med denne kolde og triste sommer vi har haft har der ikke været meget varme at hente til huset. Det har der imod været nødvendigt at have varme på i huset, tændt radiator, varme i gulvet tændt op i brændeovnen og så videre. Og det kan godt være en dyrere fornøjelse, når vi er vant til at vi nogle måneder om året kan skrue ned for varmeforbruget. Så fyrrer du op i brændeovnen sk... Læs mere »

Pip sengetøj, lækker kvalitet i de fedeste farver og mønstre

I dag går vi rigtig meget op i kvalitet og at alle ting skal være lækre og luksuriøs. Vi vil gerne gå i det smarte tøj, have de fede møbler i huset og et lækker bil samtidig med at den skal være en praktisk familiebil. Vi bruger rigtig meget tid på at vi skal finde de bedste ting til de billigste penge og her kommer internettet ind. Når tiden er til det om så det er i middagspa... Læs mere »

Fyringsolie har gennemgået en udvikling mod det bedre

Står du for at skulle udskifte dit oliefyr er der mange der i dag vælger, at skifte til fjernvarme, dog er der også stadig en betydelig del af befolkningen, der bor uden for fjernvarmeværkets rækkeevne. Og derved kan de ikke helt frit vælge hvad de vil benytte sig af, for at opvarme deres hus. De er nødt til, at finde et alternativ til fjernvarmen. Og har du så tidligere haft e... Læs mere »

Arkitektegnede huse behøver ikke koste en bondegård mere

Finanskrisen er for længst ovre – i hvert fald hvis man skal tro politikerne. Der er dog ingen tvivl om, at det ser væsentligt bedre ud nu, end for bare få år siden. En af de brancher der virkelig har fået luft under vingerne igen, er byggebranchen. Der bygges på livet løs som aldrig før. Det gør der både fordi, at det går bedre økonomisk, men også fordi det er blevet billige... Læs mere »

Er du til dobbeltdyne eller enkelte dyner?

Uanset om du sover alene, eller om du sover med en partner, har du garanteret en din egen klare holdning til dyner. Lige så mange som der er mennesker, er der holdninger til dyner. Sover du sammen med en partner, er der en god sandsynlighed for, at I sover med en dobbeltdyne. Ikke alle foretrækker dog dobbeltdyner, og derfor sover mange også i stedet med to enkelte dyner. Der ... Læs mere »

Prøv en køje seng på børneværelset, hvis pladsen er trang

Børn elsker at lege – det ved vi alle, og god leg tager plads. Uanset om der skal leges med modelbiler eller legoklodser kræver det meget gulvplads. På børneværelset er det ikke kun leg der skal være plads til, men også seng og klædeskab. Har du flere børn på ét værelse kan det hurtigt tage meget plads med to senge. Vil du gerne undgå at bruge alt gulvpladsen på senge bør du ... Læs mere »

Flot og billigt sengetøj til de små og de lange

Dyner kan fås i mange forskellige størrelser. Der findes juniordyner, som passer til vores små tumlinger. Betrækkene er typisk 70 x 100 cm. Denne størrelse passer godt i fx barnevognen. Når børnene bliver lidt større er findes der også betræk i str. 100 x 140. Disse kan tit være svære at finde, så vil du have et større udvalg at vælge mellem kan det tit betale sig at søge efter... Læs mere »

Sommerhus i Blåvand - Hold ferie på den Jyske Vestkyst

Den Jydske Vestkyst har rigtig meget at byde på når vi taler ferie til familier med børn. De mange sommerhuse som kan lejes tilbyder et stort væld at underholdningsmuligheder. Når man som familie vælger at leje et sommerhus blåvand er det vigtig at beslutte sig for alle detaljer inden man booker et sommerhus. Skal der være pool, welnees eller ønsker man blot en stor terrasse hv... Læs mere »

Lækkert Essenza sengetøj med smukt design styler et hver soveværelse

Kan du lide at indrette og style din bolig, så ved du også hvordan man kan gøre store ting for små midler. Med det mener jeg de små fif med at tage ganske gratis grene eller blomster fra naturen og lade den rene duft brede sig i huset. Vælge ting der understreger designet i stilen i huset, og ikke mindst forære dig selv et lækkert essenza sengetøj. Det at finde fx det rette Pip... Læs mere »

Køb af virksomhed kan blive en spændende oplevelse

Der er mange mennesker der drømmer om at blive selvstændige, men at finde en branche, hvor det er muligt at arbejde sig op til en fornuftig indtægt, kan være hårdt og kræve meget store økonomiske satsninger. Men der er andre muligheder fx. kan man overvej om man skal se på køb af virksomhed, for det kan jo være at der står en person, der af uvist grund ønsker at skille sig af m... Læs mere »

En sommerdyne giver bedre søvn, når det er varmt

Danmark er et af de lande der har tradition for at bruge enkelt dyne i dun. I mange andre lande bruges der tæpper og lagner til at sove med eller en dobbeltdyne eller dobbelt tæppe. Der er ingen tvivl om at det er en vanesag, at vælge. Langt de fleste danskeret fortrækker en klassisk dansk dundyne, det er dog blvet mere og mere almindeligt at bruge en let sommerdyne, om sommer... Læs mere »

En babydyne skal være i god kvalitet, det giver høj comfort for barnet og søvn til forældrene

Et lille barn har brug for en dyne, og langt de fleste starter med en klassisk babydyne med målene 70 x 100 cm, i starten er dynen stor nok til den kan ligge på tværs så man kan vikle barnet ind i den, hvilket giver stor tryghed for det spæde barn. Med tiden vokser barnet, og det første leveår går det meget stærkt, allerede inden det første år er gået har de fleste børn fordo... Læs mere »

Cykel hele året rundt

Der er dag rigtig mange måde og steder hvorpå man kan til skaffe sig det man lige stå og mangler. Grunden her til er vores alles gode ven internettet. Her er der et hav af webshops og portaler hvor man kan købe og sælge. Så leder du efter en ny cykel, men budgetter er ikke til at du skal bruge flere tusinde kroner. Så kunne det være du skulle besøge enten den blå avis, gul og g... Læs mere »