Led spots er miljøvenlig og moderne

Det er blevet meget populært at benytte sig af strøm sparende lys og derfor er led pærer og led spots blevet meget populært blandt folk, fordi de ofte kan se det på strøm regningen. På nettet er markedet for led produkter blevet et kæmpe stort område som har rigtig mange hjemmesider og webshops som kan give dig gode råd og vejledning indenfor led pærer. Led spots er begyndt at ... Læs mere »

Greengate kopper er perfekt til borddækning

Når du skal holde din næste fødselsdag eller have fest eller sommer fest er det altid et stort spørgsmål hvad du skal bruge til bord dækning. Skal det være plastik bestik som bare kan blive smidt ud bagefter eller skal du have noget fint bestik eller noget der imellem. Greengate tilbyder både Greengate kopper og andre former for Greengate bord dækning. Du kan også finde ægge b... Læs mere »

Led pærer er meget populære

Hvor skal man starte med at lede når man skal finde nye led pærer for der findes jo mange forskellige slags. Der findes nemlig mange forskellige former for led spots, så det er ikke bare at gå ud og sige, at man skal have et led spot. Led lys er blevet meget populære og der findes mange forskellige slags. Det er en god idé at få investeret i nogle led pærer fordi de sparer peng... Læs mere »

Raadvad bestik er både flot design og godt håndværk.

Raadvad er en gammel dansk virksomhed, som har eksisteret og produceret køkkenudstyr i mange år. Raadvad bestik er en del af det samlede sortiment, som bl.a. indeholder bestik, gryder og stegepander. I bestikserien findes bl.a. serien Noble, som er et nyt, stilfuldt og tidsløst design i deres ret store bestikserie. Serien er produceret i rustfrit stål og tåler derfor bl.a. mask... Læs mere »

Frø skal der til om foråret hvis man vil beplante sin have eller køkkenhave

Er du en af de mennesker med grønne fingre som elsker foråret bare fordi det betyder at du kan komme i haven. Det er på den tid af året at der skal planlægges hvordan havnen skal se ud hen over sommeren og hvilke blomster der skal plantes og hvilke farver der dette år skal gå igen. Disse mennesker elsker så købe frø i stakkevis og plante dem ud i haven. Det er ikke kun farverig... Læs mere »

Morsmaling har alt i maling til dit næste store maler projekt

Står du over for et større maler projekt og mangler du enten viden eller materialer i form af grunder, maling, pensler, farvekort med mere så lad en specialist hjælpe dig godt i gang med malerprojektet. Morsmaling er et lille firma der har specialiseret sig i at lave maling og sælge det direkte til kunden. Dette koncept er baseret på at producere maling til så lave omkostninger... Læs mere »

Arkitekttegnede typehuse er lavet af kvalitets produkter

Der bliver ophørt flere og flere af dem rundt omkring i Danmark. De skyder op i forskellige boligkvarterer rundt omkring. Der er her tale om arkitekttegnede typehuse. Vi kender alle sammen de boligkvarterer hvor alle huse ligner hinanden og det eneste der er til forskel er haverne der er som den familie der bor der ønsker det. Men ellers er det ikke her du skal komme alt for fu... Læs mere »

Opbevaringskasser plast – En effektiv måde at holde styr på sagerne.

Opbevaringskasser plast er en god og effektiv måde at holde styr på dine ting. Vi kender det selv, en masse små dimser og ting som ligger i enten en stor bunke eller måde ligger de og roder rundt i en skuffe. Man kan dog oftest aldrig finde lige præcis den ting man leder efter, når det er man skal bruge den. Ved at benytte sig af opbevaringskasser plast kan man have flere kasse... Læs mere »

Billig indboforsikring til dit hjem og din hverdag.

Forsikringer er noget, som vi stort set alle render rundt med i vores hverdag. En billig indboforsikring er noget af det mest basale, man bør have. En god indboforsikring bør kommer rundt om både dit indbo i hjemmet, men i lige så høj grad andre basale forsikringsemner som fx dine cykler etc. Der kan være en stor forskel på hvad man får med i pakken, og også stor forskel på hva... Læs mere »

Fyringsolie kan leveres frit og kvit lige til døren

En masse hustande benytter fyringsolie til at varme boligen op med, og dette kan gøres nemt, hurtigt og billigt. Når man skal vælge sin leverandør til olien kan man med fordel begynde at kigge online. Muligheden for at bestille sin fyringsolie online åbner op for at kunne sammenligne forskellige leverandører og forskellige produkter. En god olie har typisk et lavt svovlindhold ... Læs mere »

Varmepumpe priser finder du let på internettet

Internettet er vores store informationskilde til alt i dag. Børn er ikke ret gamle før en de Googler musik og information, det er et evigt og foranderligt leksikon, der er meget let tilgængeligt. Det er også på nette vi køber ind, og der er flere og flere, der bliver trygge ved at handle på nettet. Derfor søger vi også priser på alverdens ting og det er ikke ualmindeligt at vi ... Læs mere »

Tømrer Vejen - Din genvej til arkitekt huse i hele Danmark

Der har gennem en årrække været en tendens til, at folk ville have et standard typehus. Der skulle vikke være noget specielt med det. Sådan er det dog ikke mere, for det er i dag blevet meget mere normalt, at folk er på udkig efter arkitekt huse. De folk der bygger hus i dag, de vil gerne have mulighed for at sætte deres eget præg på huset, så derfor vil man i da g ikke længere... Læs mere »

Baby dyner - Min søn skal ligge så godt som mulig, hvad med din ?

Du kender det måske fra dig selv, at hvis man kommer i en dyne som man ikke lige plejer at ligge så, så kan det være rigtig svært at sove. Det kan fx være når du er på hotel, så kommer du måske frem til en rigtig tung dyne, som man bare slet ikke kan sove under. Den gang jeg skulle ud for at købe den første baby dyner til mig søn, der gik jeg meget op i, at jeg ville købe noget... Læs mere »

Hovedpuder - Desværre er der mange der ikke forstår hvad de skal kigge efter

Hvis man sidder i hyggeligt selskab, så kan det være ret sjovt, at starte en snak omkring hovedpuder. Der er nemlig stor forskel på, dels hvad folk synes er det rigtige valg, men også hvordan folk ligger med deres hovedpude. Der er mange der næsten har et helt ritual om, hvordan den skal foldes, så hoved ligger på den helt rigtige måde. Der er dog også mange, der synes den skal... Læs mere »

En husforsikring er det mest vigtige hvis man har egen bolig

Det at forsikre sin bolig er meget vigtigt, hvis man ejer et hus eller en lejlighed, skal man være forsikret for at få hjælp ved fx ildebrand eller andre frygtelige ting. Det er lidt forskelligt hvor meget eller hvor lidt et forsikrings selskab dækker i en given situation. Derfor er det utroligt vigtigt at holde øje med hvor meget du er betaler og hvor meget du er dækket for vi... Læs mere »

Sengetøj – Jeg kan godt lide bløde pakker til jul

Jeg kan huske dengang jeg var barn, der syntes jeg på ingen måde, at det var hyggeligt at få bløde pakker. Den gang var der kun legetøj der var sjovt at få. Sådan er det slet ikke i dag, for der kan jeg rigtig godt lide bløde pakker. Det er specielt sengetøj som jeg har stor interesse i, og det er da også noget der står på min ønskeseddel hvert år til jul. Det er rigtig hyggel... Læs mere »

Elevationssenge - Hvis du også ser tv i sengen

Det er ikke noget bedre end at ligge i senge og se tv. Hvis jeg kan komme af sted til det, så ligger jeg mig ind i seng allerede lige når jeg har spist, og så ligger jeg bare og hygger mig under dynen. Det var ikke specielt dejligt før jeg fik elevationssenge, for det kunne jeg godt få lidt ondt i nakken, når jeg lå der en helt aften. Nu har jeg dog fået købt mig elevationsseng... Læs mere »

Græstag til havehuset- Giver et flot look

Når foråret for alvor kommer, vil jeg have lagt et græstag på mit hyggelige havehus nederst i haven. Jeg syntes det ser så enormt idyllisk ud, om foråret og om sommeren, når taget er helt grønt af græs. Jeg elsker det naturlige og rustikke look, derfor er min have meget vild, dvs. der gror mange vilde blomster og planter i haven. Den er på igen måde ”velfriseret” og inddelt i p... Læs mere »

Stubfræsning København - Nu skal vores hjem have den store omgang

Nu må det være sagde vi til hinanden her i weekenden. Det er på høje tid, vi gør noget ved både vores have og vores facade. Sidste år fældede vi nogle store træer, men vi har stadigvæk stubbe til at stå, for det ville være en kæmpe opgave at gå i gang med at grave den del op. Løsning på dette hedder dog stubfræsning København, for på den måde så kunne vi få dem til at forsvinde... Læs mere »

Værktøj - Jeg har efterhånden det meste hjemme ved mig selv

Det er nu efterhånden 10 år siden jeg købte et hus sammen med min kone. Vi har altid været superglade for det hus, og jeg har hygget mig med alle de små renoveringsopgaver der har været gennem tiden. Jeg synes det er hyggeligt at gå hjemme i huset og lave forskellige ting, og når man så ser resultatet, så bliver man bare endnu mere glad for det. Jeg har gennem tiden købt og øn... Læs mere »