En babydyne skal være i god kvalitet, det giver høj comfort for barnet og søvn til forældrene

Et lille barn har brug for en dyne, og langt de fleste starter med en klassisk babydyne med målene 70 x 100 cm, i starten er dynen stor nok til den kan ligge på tværs så man kan vikle barnet ind i den, hvilket giver stor tryghed for det spæde barn.
Med tiden vokser barnet, og det første leveår går det meget stærkt, allerede inden det første år er gået har de fleste børn fordoblet deres fødselsvægt og er vokset tæt på 25-30cm.
det er meget forskelligt hvornår barnet skifter fra babydyne til juniordyne med målene 100 x 140cm, det kommer meget an på hvad forældrene synes er passende og praktisk.
Når man køber dyner til børn uanset alder, bør man vælge en dyne af høj kvalitet, der er certificeret fri af skadelige kemikalier og meget gerne med et betræk af økologisk bomuld. Der er ingen tvivl om at det er det sundeste også for voksne at sove med. Hvis man så også vælger noget lækkert sengetøj gerne i et flot design, bliver det en helt anden nydelse at kravle i seng. Derfor -vælg god kvalitet det betaler sig både på comfort, holdbarhed og sumdhed.