Er du til dobbeltdyne eller enkelte dyner?

Uanset om du sover alene, eller om du sover med en partner, har du garanteret en din egen klare holdning til dyner. Lige så mange som der er mennesker, er der holdninger til dyner. Sover du sammen med en partner, er der en god sandsynlighed for, at I sover med en dobbeltdyne. Ikke alle foretrækker dog dobbeltdyner, og derfor sover mange også i stedet med to enkelte dyner.
Der er stor forskel på temperaturene sommer og vinter, og det kan derfor være en god idé, at have en sommerdyne og en vinterdyne, så du kan skifte ud, når det bliver for varmt til vintermodellen, og igen, når det bliver for koldt til den tynde sommermodel.
Gider du ikke skifte, og kan du nøjes med en enkelt, er det naturligvis også muligt bare at have en helårsdyne. Der er altså mange forskellige præferencer og holdninger til dyner, og du bør derfor overveje det grundigt, når du skal ud og købe nye dyner. Er det en dobbeltdyne til dig og din partner, kræver det også, at I kan blive enige om dynetypen. Kan I ikke det, er det højest sandsynligvis en rigtig god idé med hver sin dyne.