Flamingo er både et materiale og et dyr

Har du nogle gange overværet en samtale, hvor du ikke er i tvivl om hvad de snakker om? Og så er der måske også andre gange, hvor du slet ikke forstår hvad de andre taler om? Hvis du er typen, der smug lytter når andre taler for at få noget sladder med på vejen, så kan det være, at du har været udsat for at de har snakket om en flamingo i en eller anden form for sammenhæng. Det kan nemlig både være et eksotisk dyr og fugl som lever under varmere himmelstrøg – men det kan også være et materiale som bliver brugt som opskummet polystyren og er en polymer som kan bruges som en slags isolerings materiale og stød absorberer i blandt andet cykel hjelme og diverse emballage af forskellige arter og slags.
Der er også en fodbold klub i Brasilien som hedder Flamengo. Det staves ikke helt på samme måde, men i en almindelig samtale kan det godt forvirre, at ordene ligger så tæt på af hinanden og at det udtales på samme måde.
Så når du hører ordet Flamingo kan der altså både være tale om en fugl og et dyr, et materiale til emballage og det kan altså også være en fodbold klub i Brasilien.