Prøv en køje seng på børneværelset, hvis pladsen er trang

Børn elsker at lege – det ved vi alle, og god leg tager plads. Uanset om der skal leges med modelbiler eller legoklodser kræver det meget gulvplads. På børneværelset er det ikke kun leg der skal være plads til, men også seng og klædeskab.
Har du flere børn på ét værelse kan det hurtigt tage meget plads med to senge. Vil du gerne undgå at bruge alt gulvpladsen på senge bør du overveje at investere i en køje seng. På denne måde kan du udnytte højden i rummet, så du kun tager gulvplads svarende til en enkelt seng. Således er der altså stadig god plads til at børnene kan udfolde sig med leg og aktiviteter.
Mange forbinder en køje seng med sommerhuse eller spejderhytter, men køjesenge kan sagtens benyttes i almindelige hjem, og kan sagtens købes i flotte og moderne skandinaviske designs. I spejderhytter og lignende er der typisk ingen vej uden om køjesenge, da det ellers ville være umuligt at presse så mange børn og unge ind på det antal kvadratmetre, der er til rådighed.
Ud over udfordringer med pladsen er det også hyggeligt med køje senge, fremfor at lade børnene sove på hver deres værelser. Det giver en helt særlig oplevelse. Nogen foretrækker dog også, at kunne sove helt for sig selv, og man må derfor lave en samlet vurdering af, hvad der er det rigtige i ens specifikke tilfælde.