Indret med en vinreol stål- det giver et stilet look i din indretning

Som designer ved jeg, at det er detaljen der giver den rette finish, når vi taler indretning. Det at man vælger køkken maskiner, der er flotte og lækre, giver en stor signalværdi. jeg er selv fan af den velkendte gastroback pro 1500 saftpresser/juice, der ud over at se utrolig lækker ud i mit køkken også er virkelig effektiv. Derfor står den fremme, og når ting står fremme har de en langt større chance for at blive brugt.

Af andre indretnings fif er at finde produkter, der udfylder tomrum- jeg havde et smalt hul imelle en væg og en reol, der så underlig forladt ud, og jeg forestillede mig at det kunne være et ideelt sted til opbevaring af vin. Nu tænker jeg forholdsvist klassisk og ønskede derfor en vinreol, til mange flasker der skulle kunne ligge ned. Selve reolen skulle være en vinreol stål, gerne i tråd, for jo mindre materiale den er lavet af jo mindre vil der samle sig snavs. Jeg fandt en modul vinreol stål- til 4 eller 6 flasker. Jeg havde plads til 4 flasker reolen der passede perfekt i bredden. Det bedste er at jeg kan bygge den helt til loft, hvis jeg får brug for det.

Med godt design som min tidlige nævnte gastroback pro 1500 saftpresser/juice og saftpresser maskine og min flotte citrus presser fra Phillip Stark, handler det om at give sit hjem signalværdi og ikke mindst personlighed.