Celavi er udendørs tøj til børn

Børnetøj er et meget vidt begreb, både med hensyn til produkter, men også med hensyn til tøj mærker. Produkter findes rigtig mange af derude på markedet. Ofte er tøjet opdelt i drengetøj og pigetøj, som så er opdelt indenfor produkter og mærker.
Der findes mange kendte tøjmærker. Her kan der blandt andet nævnes Melton, Celavi, Me Too, Reima, kids-up, little pieces med mere. Man har ofte en tendens til at vælge det samme mærke igen og igen og igen, fordi det er en vanesag og fordi at det passer bedst i størrelse til dit barn. Der er nemlig stor forskel på børnetøjs størrelser, og derfor kan en størrelse 92 sagtens være et eller to numre større i et helt andet stempel.
Celavi laver mange forskellige produkter. For eksempel producerer de flyverdragter, gummistøvler, huer, luffer og andre typer af overtøj til børn. Men det skal sige, at de kun producerer udendørs tøj. Intet indendørs tøj. Det er her, de differentierer sig i forhold til nogle af de andre mærker.
Firmaet har meget center omkring rørlighed, mobilitet og fleksibilitet, fordi børn som lige skal til at lære at gå kan have gebommerligt og vanskeligt ved det, når de er pakket ind i symbolsk betydning, naturligvis. Børn leger mere, så de skal kunne bevæge sig i udendørs tøjet.