Dobbeltdyner giver massere af plads under dynes varme, både til dig og din partner

Dyner fås i lige så mange forskellige varianter, som der er mennesker. Når det gælder om at sove, så har vi som mennesker rigtige mange forskellige vaner og præferencer. Dyner fås i både sommer og vintervarianter, da det for mange kan være vanskeligt at skulle bruge den samme dyne både om vinteren og om sommeren. De fleste ville enten få en for varm dyne om sommeren, eller en for kold dyne om vinteren.
En anden mulighed er at købe en helårsdyne, som hverken skulle være for varm om sommeren, men stadig isolerende ok, til at kunne holde dig varm om vinteren. Det er dog ikke godt nok for alle, og derfor vælger mange at have to dyner, som de kan skifte i mellem.
Mere besværligt kan det være, hvis man sover med dobbeltdyner, sammen med sin partner. For så kræver det, at man kan blive enig om, hvor varm dynen skal være. Det er derfor meget forskelligt, hvor varm en dyne man har, men også om man har to enkeltdyner, eller én dobbeltdyne.
Nogle er vænnet til at sove med dobbeltdyner, og andre vil have deres helt egen. Det er derfor svært at sige noget konkret om det rigtige dynevalg, uden at kende personen, som skal sove med dynen.