Drops garn og filcolana garn giver rigtig gode strikblandinger

Hvis du er vild med at strikke og hækle som jeg, kender du helt sikkert også til de forskellige kvalitets garner der findes. Det at arbejde i uld eller uld blandinger er helt klart at foretrække, jeg kan lide den fasthed strikningen eller hæklingen får og den blødhed det endelig produkt har når det er færdigt.
Hvis du leder efter noget rigtig lækkert merino uld kan jeg anbefale dig at søge på drops garn eller Filcolana. De har garn der er superwash behandlet, så du kan vaske det i vaskemaskinen på finvask eller 40 ºC.
Hvis du leder efter nye spændende strikkeopskrifter er det også hos Drops garn du skal lede, de har et kæmpe udvalg af lækre opskrifter, på alt fra bluser, svøb, babytøj og meget andet.
Hvis man strikker til børn, er det ideelt at vælge at arbejde i uld fra filcolana eller Drops garner, for små børn har svært ved at kontrollere deres temperatur, og det hjælper uld med, det stabiliserer varme og isolerer mod kulde.
Det at købe kvalitets garn, er det eneste rigtige, når man selv hækler eller strikker, det giver et bedre endeligt resultat og holder faconen uanset, om det er til et svøb eller en bluse. Vælger man billigt garn sker det ofte at det skrider efter vask, selv om man liggetørrer det, bruger jeg kun Filcolana og Drops garner til mine projekter.