Fangerne på fortet er en perfekt løsning til teambuilding dage

Står du for at skulle arrangere den næste teambuilding dag og e du helt blank for hvad du skal finde på og er du træt af altid at kravle i træer, hammerkast og så videre, som er blevet et af de mest populære koncepter når vi taler teambuilding. Så kunne en ny ide være at tage et kig på konceptet fangerne på fortet, det er samme ide som med alle de andre ideer, at deltagerne skal udfordres ud over deres komfort zone samtidig med at de skal samarbejde for at løse opgaverne. Menne her er det bare helt andre opgaver end ved alle de andre udgaver. Det kunne for eksempel være at man i fællesskab skal få kuglerne ind i midten, ved hjælp af en kuglefanger som alle har fat i med hver sin snor.
Det oprindelige koncept bag fangerne på fortet, stammer fra et fransk show og som er vist i flere omgange på tv3, hvor værten guide deltagerne rundt på et fort i Frankrig – Fort Boyard, som i sin tid er bygget af Napoleon.
Igennem en del prøvelser rundt på fortet, hvor der både skulle kravles i en edderkoppe kælder eller krybes gennem en langt rør for at få fat i nøgler eller kodeord skulle deltagerne til sidst bruge nøglerne til få porten til tigergården åbnet og derefter slæbe så meget guld i på vægten, inden porten igen gik ned.
Et af de firmaer der tilbyder et sådan koncept er sparshipping i København, som har stykket en pakke sammen hvor man kan få en 3 timers dyst, hvor man skal igennem 8-9 dyste og bagefter er der e retters menu indregnet i prisen.
Arrangementet bliver afholdt ude på Flakfortet og sejlturen tur/retur er indregnet i prisen.
Så har du fået lyst til at tage et skridt ud af boksen og den væk fra den tendens der er gældende pt for teambuilding arrangementer, så tag et kig på dette koncept og se om ikke det skulle være Jeres nye teambuilding tur.
Der vil som sagt være fokus på samarbejde, udfordring af personlige grænser, socialisering og en helt igennem sjov dag, hvor kolleger får lov til at grine sammen. Der er skabt rammer for at det vil blive en oplevelser der kommer med tilbage til virksomheder som gode minder man gentagne gange kan vende tilbage til.