Flakfortet rummer på mange forskellige aktiviteter og historier

Når firmaet skal på udflugt eller der skal holdes en fætter/ kusine fest, så er man tilbøjelig til at finde et sted hvor man kan få noget godt at spise, men ikke et sted hvor der er mulighed for at røre sig og lære hinanden bedre at kende. Og det er lidt en skam, for der er mange dejlige steder rundt i hele Danmark, som giver mulighed for en anderledes udflugt.
Et af de steder kunne være Flakfortet i København: Det er en kunstigt skabt ø, som blev anlagt i 1910 – 1916. Øen blev i tidernes morgen benyttet af militæret helt frem til 1968, senere er den blevet brugt som raketbase. Stedet har lagt ubevogtet hen fra 1969 – 1975 – i 2001 blev stedet solgt til Malmökranen AB.
Som før nævnt kan man tage derud og Sparshipping er et af de firmaer, der har en del ture derud.
Fortet ligger ude midt i Øresund, mellem Danmark og Sverige – På øen er der en restaurant, hvor man kan nyde er lækkert måltid, både buffet og a la carte.
Der er også en kiosk på øen, hvor man kan købes is og proviant og man kan også leje køller til øens minigolf bane.
Der er også mulighed for en dukkert i havnens østlige del, der skal købes poletter til badefaciliteterne i øens kiosk. Så er man ude på en lille sejltur, vil man med fordel kunne svinge ind forbi Flakfortet og få en hyggelig dag ud af det.
Er det firmaudflugten der er tale om, så kan det varmt anbefales at vælge nogle af øens mange tilbud om aktiviteter. Der er for eksempel både mulighed for at gå på spøgelsesjagt, deltage i en Ø-dyst eller måske tage på en spændende skattejagt rundt på øen.
Spøgelsesjagten foregår inde på fortet, den tager ca. 30 min. og er man heldig vil møde fortets gamle spøgelse Helmuth og hans gæster.
Er det for uhyggeligt, så er i måske mere til en skattejagt, hvor i vil blive udstyret med kort, kompas og lygte og så skal der ledes. Posterne vil være gemt såvel oppe som nede og ude og inde, så efter endt skattejagt, vil I have været rundt på hele fortet.
Er i mere stemt for at lave forskellige konkurrencer, så er Ø-dysten lige noget for Jer. I vil blive delt op i hold og sendt rundt til Flakfortets mange kasematter og kanonudstillinger, hvor i vil blive sat på forskellige opgaver og prøvelser. En Ø-dyst kan tage 2 eller 3 timer, alt efter hvor mange aktiviteter i skal igennem.
Så har du lyst til at arrangere en anderledes udflugt, så kan en tur til Flakfortet varmt anbefales, der er noget for enhver smag.