Hp farvepatroner fås nu også med fokus på miljøet

Bliver der altid taget mange fine billeder i julen hjemme ved Jer og dropper du altid at få dem udskrevet, fordi kvaliteten ikke er i top? Så kan det være fordi du ikke bruger en original toner i din printer. Hvis du bruger en uoriginal type, kan det forringe din udskriftskvalitet og din printerydelse. Er udskrifterne stribede, plettede eller falmede så kan det være en ide at prøve med HP farvepatroner, hvis du her en HP printer eller en Canon toner, hvis det er en Canon printer. Du vil højst sandsynligt kunne se en forskel med det samme, er det ikke tilfældet så kan det være at din printer trænger til en grundig rengøring.
Ved at bruge originale tonere, vil du opleve en langt bedre udskriftskvalitet og samtidig spare penge, end hvis du bruger uoriginale printer patroner. Prisen på de originale er lidt højere men til gengæld er der ikke den samme mængde spild, så på den lange bane er der penge at spare og så får du den bedre kvalitet med oveni.
Når du handler på nettet kan det nogle gange være svært at gennemskue om det er originale HP farvepatroner man er ved at købe, men det har de gjort noget ved. Der er et sikkerheds mærke på de originale, som skal være med til at gøre det nemt for dig og se om det produkt du har fået tilsendt er originalt eller en kopi.
Som noget nyt er HP også begyndt at fremstille tonere i den grønne ånd og uden samtidig at gå på kompromis med kvaliteten. De arbejder med genanvendelsesinitiativer og bæredygtige udskrivningsløsninger. Og ikke mindst deres specialdesignede HP farvepatroner, der er fremstillet i genanvendte materialer er ved at gøre indpas på markedet, hvor vi efterhånden på alle fronter tænker i grønne baner. For at sikre dig, at de patroner du køber også er fremstillet i tråd med bæredygtighed, genanvendelsesinitiativer skal du se efter et grønt recycle mærke på dine printerpatroner.