Polterabend København giver et hav af muligheder

Når et par skal giftes er det en tradition at brudeparrets vener og familie holder en sidste fest for dem som ugift. En sidste aften i byen med vennerne inden man bliver smedet i hymnens lænker. Men hvem skal med og hvor meget må det koste – et af de helt store spørgsmål der altid kommer op. I princippet bør alle gæster inviteres med, men normal kutyme er at holde sig til den yngre del af selskabet, såsom venner, fætre/kusiner og søskende. Budgettet kan straks være en noget sværere størrelse. Der er efterhånden blevet skruet op for budgettet og har man valgt at gøre det står alle døre åbne. For eksempel kan man vælge at holde polterabend i København, har man en mindre budget kan man med fordel vælge et mindre arrangement. Det afhænger også meget af brudeparret, for nogle kan det ikke blive vildt og stort nok hvor andre prioriterer at de hellere vil have et mindre arrangement og alle deres venner så har råd og lyst til at deltage. Et normalt leje hvor rigtig mange vælger at ligge budgettet er mellem femhundrede og tusind kroner, det er der smertegrænsen ligger for mange for hvad de vil bruge på en hel dag. For der kommer jo også tøj, gave eventuelt underholdning oveni prisen, inden brylluppet er overstået.
Vælger I nu, at det skal være i København fordi det for eksempel er en by brudeparret elsker så søg på polterabend København og få en masse gode ideer til, hvad i kan bruge til at planlægge den bedste dag for brudeparret.
Det vigtigste når man planlægger programmet er at have brudeparret i baghovedet hele tiden, hvad er deres interesser, hvor ligger deres grænser for det skulle jo gerne være en sjov dag der afspejler dem og ikke en da hvor alle arrangørerne får udlevet deres drømme om faldskærmsudspring og kajakroning, hvis det ikke er brudeparrets smag. Ikke sagt at man ikke må udfordre parret lidt, men man skal hele tiden huske at det skal være en god og sjov dag for brudeparret først og fremmest.
Så vælger man polterabend København og for eksempel synes en tur i udklædning op og ned af støget, skal man være helt sikker på at vedkommende synes det er mega fedt at være klædt ud og samtidig er typen på at være i centrum for al opmærksomheden.