Printer patroner - Sådan finder du de billigste patroner til din printer

Printere og mobiltelefoner har ikke mange ting tilfælles. På særligt et punkt har de dog rigtig meget tilfælles – nemlig prismodellen. For mange år tilbage var både mobiler og printere dyre og få de relativt få, men sådan er har det ikke været i de sidste mange år.
Nu er printerne nemlig billige og printer patroner dyre. For cirka 15 år siden fandt marketingfolkene i mobiltelefonselskaberne på at tilbyde deres mobiltelefoner for nogle få kroner, hvis man samtidig købte et dyrt mobilabonnement. Få år efter blev der solgt printere efter samme model, bare med printer patroner som den dyre del af købet i stedet for et abonnement.
På denne måde virker printerne billige i første omgang, og man fristes derfor nemt til at købe en eller måske endda to printere. Patronerne til printerne vil dog allerede efter kort tid mangle blæk, og her må du ud og investere i nye og dyre patroner, som sandsynligvis heller ikke holder længe. Blækpatronerne passer kun til få modeller, og det kan derfor være svært at finde billige alternativer.
Det kan dog lade sig gøre at finde billigere kopi blækpatroner. Dem kan du typisk finde på nettet, hvis du kigger dig godt for. Det er dog ikke altid at kvaliteten følger med, men pga. den store prisforskel er det forsøget værd. Sørg for at tjekke den webshop, du handler i. Kan du komme i kontakt med deres kundeservice, giver de god vejledning til at finde de rigtige produkter, og hvad synes tidligere andre kunder om dem? Har du først fundet en shop, du er tilfreds med, så hold fast i den i stedet for at blive snydt af røverkøb, da det ofte hænger sammen med ringe kvalitet.