Dukker

Hej alle! Hvad sker der med dukkerne?
det seneste, har jeg gjort en masse forskning om Årets dukker til piger
sidste måned, jeg opdagede hendes navn er Kanani.
løbet af de sidste tre eller fire dage, har jeg fundet en masse information fra en masse steder. Bare google det.  Nu, er det det jeg har fundet.
Dukker til børn

Hendes navn er de berømte Barbie dukker Denne her  er fra Hawaii (jeg tror ikke, jeg stavet denne korrekt), hun menes at have mandelformede nøddebruneeller brune øjne. Hendes dukke hår vil være en dyb brun, og det vil være naturligt goldish blonde striber fra at være i solen så meget. Hendes hud er lidt mørkt, og sandsynligvis noget af det er en tan. Hendes kusine Rachel kommer på besøg. I øjeblikket er en masse fans spekulerer på, om Rachel også vil være en dukke, eller hvis Kanani vil have en bedste ven dukke ved navn Caroline.
Jeg har også billeder af hendes bøger i bunden. Når jeg har et billede af dukken, vil jeg tilføje det.
Her er en sammenfatning af den første bog, som kaldes Aloha, Kanani!
Når Kanani kusine Rachel kommer til at bo i en måned, kan Kanani ikke vente med at vise hende, hvad livet er som i en venlig hawaiiansk by fra at spise barbere isen for at snorkle med havskildpadder. Men Rachel synes hjemve og ulykkelig. Kanani forsøger ihærdigt at hjælpe Rachel føler sig hjemme og have det sjovt, men intet synes at arbejde, indtil et presserende Animal Rescue på stranden bringer pigerne sammen. Så, lige som tingene går godt, en dum fejl truer deres skrøbelige venskab. Kanani føles forfærdeligt og længes efter at genskabe forbindelsen med Rachel. Men før hun virkelig kan hjælpe hende fætter, Kanani selv skal lære den virkelige betydning af Aloha ånden. Den anden bog har ikke en beskrivelse i øjeblikket. Nu kan du nyde disse billeder! :) af dukker fra alle verdens hjørner.