LEGO Star Wars

Den største succes i LEGOs historie er serien LEGO Star Wars, ingen serier har solg så mange sæt, og til ingen serier er der lavet så mange forskellig seje LEGO sæt. I år kommer der en stribe nye rumskibe. Den første er den seje LEGO 9492 TIE Fighter , der bare er mega cool, og klart den floteste. Der kommer også klassikeren fra slaget ved Endor nemlig LEGO 9493 X-wing Starfighter, som også inkluderer 4 andre figurer inkl. den seje Luke Skywalker og bla. Rc-D2 + flere. i de mindre rumfaretøjer findes LEGO 9490 Droid Escape som er et af de mindre sæt, men her er også inkluderet 4 minifigurer og robotter. Taget på rumfaretøjet kan åbnes, og der er andre seje detaljer. Sættet LEGO 9489 Endor Battle Pack er også et mindre sæt som sampack med masser af LEGO Star Wars detaljer og kriger figurer. Det sidste sæt som udkommer i dette forår er LEGO Star Wars sættet LEGO 9488 Elite Clone Trooper Battle Pack som ligeledes indeholder masser af tilbehør til din LEGO Star Wars samling.