LEGO Ninjago

LEGO har valgt en helt unik strategi på succes serien LEGO Ninjago. Alle sæt fra den "gamle" serie erstattes af helt nye. De gamle sæt udgår altså allesammen. Og det selvom mange af sættene var kæmpe succeser. Men de nye sæt forventes der mindst ligeså meget af. F.eks er der en del fly og køretøjer såsom denne LEGO 9442 Jays Stormjager som er et af de ny supersoniske fly, eller hvad med et helt ny udtryk i aviation verdenen, LEGO 9443 Klapperkopter er ligeledes et af de nye flyvende tiltag. Når vi kommer ned på landjorden igen er der sættet som drengene vil elske LEGO 9441 Kais Knivskarpe Kværn som ligeledes er et sæt i mellem, eller den mindre afdeling. Ingen tvivl om af LEGO Ninjago serien er LEGOs helt store serie i disse år. Sidste sæt er LEGO 9440 Venomari-templet som er den mindste i den nye LEGO Ninjago serie.