Børnemøbler til Børneværelset

Indretning af børneværelset er noget af det som vordende forældre glæder sig allermest til. I børneværelset skal der være plads til alt ligefra legetøj til børnemøbler og opbevarings kasser til legetøj og børnetøj. Her i shoppen findes der et stort udvalg af lette børnemøbler, alså indenfor opbevaringsbænke og storage kasser til legoklodser osv. I shoppen er der et helt specialområde på børnelamper med speciel et stort udvalg i lamper og lys fra Disney. Børnelamper i shoppen, findes ligefra simple rispapir lamper til plafond, både i plast og glas. Også bordlamper, med motiver fra Cars, Princess og mange flere flotte børnelamper. Eller er shoppen fyldt med masser af lækre ting til børneværelset. Et andet område som er meget populært, er produker indenfor sengetøj til børn ligefra baby sengetøj til junior sengetøj. Sengetøj findes i stor udstrækning til både barn, senior og babyer.