Loppemiddel til hunde og katte

Vi vil alle det bedste for vores hunde og katte. Hvis lopperne finder vej til dine hunde eller katte, så se nærmere på vores helt naturlige produkter som ikke indeholder giftige stoffer. Vores loppemiddel til hunde eller loppemiddel til katte
virker efter kun få dage. Helt uden brug af gift, sørger du for, at lopperne ikke vil være på dine hunde og katte.
Af andre populære produkter kan vi nævne lakseolie til hunde der giver din hun en super flot og skinnende pels og samtidig dækker behovet for omega 3-6-9 fedtsyre.
Skin & Coat olien er god til hunde med allergi og hud irritation eller mat pels. Vi kan også fremhæve Vitality olien til hunde med gigtproblemer. da den har et højt indhold af glucosamin. Vil du se mere om loppemidler eller hundetilbehør så se mere på nature-petcare.dk