Barbie Dukker

Mattel er verdens største producent af legetøj. Mattel producerer bla. de kendte Barbie dukker. Og senest er kommet de helt nye styles, hvor speciel biler og huse er populære. Årets gave i år har været den seje Fiat 500 med barbie dukke. Af nye produker, er også kommet nye Ken dukker bla. har den populære dukke Sweet Talking Ken været et kæmpe hit.Tryk på knappen, indtal, tryk igen og Ken siger det du lige sagde.
  • Nyheder fra Mattel
Af nyheder er kommet den nye serie Monster High som også er lavet af Mattel, med inspiration fra Barbie, men blot med monster dukker istede. Mød f.eks. Draculura, Clawdeen Wolf og mange flere. Monster high tager udgangspunkt i dukkerne, men der er kommet meget lækkert tilbehør ud over dette såsom håndklæder og en masse andet legetøj. Monster High forventes at blive udviddet meget biår med masser af nye dukker og meget mere.