Bukser til Børn

Når foråret nærmer sig er mange forældre men specielt mødrene spændt på at se de nyeste styles og trends indenfor børnetøj. Men et område hvor der ikke sker så stor forandring er på benklæderne. Så dette års styles indenfor bukser til børn er ikke meget andreledes end sidste år. Det mest populære er klart jeans, efterfulgt af sweat bukser. Hvis det er til de helt små er overalls også populære. Der findes en del gode tilbud med overalls jeans, og bodystocking eller sparkedragt inkluderet. I foråret er der mange forældre der fortrækker termotøj til de kolde dage. indenfor termotøj til børn er der et stort udvalg, dog er de forskellige styles somregel ensfarvede da det er funktionen der er vigtigst. Termotøjet er somregel af 100% polyester, så børnene kan holde varmen i dem. Ellers er der også en hel del indenfor accessories såsom bælter til børn og en masse pynteting til pigerne, altsammen en del af den nye forås kollektion.