Jakker til Børn

Når fuglene synger og sommer og det varme vejr er på vej, får mange forældre lyst til at købe sommer overtøj til deres børn. Indenfor jakker til børn er trenden om sommeren, stærke farver og rigtig smarte motiver og designs. De senere år er man begyndt at gå mere op i funktionaliteten i jakkerne, såsom vandtæthed, vindtæthed osv. På de bedste jakker til børn, er vandtætheden målbar, i en skal kaldet vandsøjletryk. De bedste jakker til børn ligger på 5000 mm vandsøjletryk eller derover. Eks 5000 mm betyder at jakken kan holde 5000 millimeter (5 meter) vandtryk ude, dette svarer til 0,5 bar. Altså skal der meget kraftig regn til før at vandet trænger igennem sådan en membran. Eks. på sådanne jakker er en Ticket To Heaven Jakker som er af den absolut bedste kvalitet på markedet. Ticket To Heaven er sjældent under 5000 mm vandsøjletryk, og ofte helt oppe på 8000-10000 hvilket kan virke lidt overdrevent, men ingen tvivl om at kvaliteten er meget høj.