Legetøj

I dagens Danmark, er shopping på nettet efterhånden blevet hverdag for mange når de skal købe gaver til deres børn og børnebørn. Det er både nemt og bekvemt og ikke mindst billigt at købe legetøj online her hos heaven4kids.dk. Sitet har et stort udvalg af legetøj fra LEGO, BRIO og ikke mindste Barbie, som kommer fra verdens største fabrikant af legetøj nemlig Mattel. Dette er et Amerikansk mærke, som har en del kæmpe succer på samvittigheden. Tæller bla. også den nye serie Monster High som er en slags barbie serie, men bare med monstre som temaer istedet. Serien er på meget kort til blevet meget populær blandt pigerne. Mattel har lanceret den til målgruppen piger fra 5-12 år, så den rammer bare plet i netop dette legetøjs segment. Hasbro er næsstørste som er verdes største producent af spil til børn, også kendte mærker som Nerf legetøj kommer fra hasbro. Verdes tredie største er såmænd Danske LEGO som nog ikke behøver nærmere omtale, da dette er en af de stærkeste varemærker i verden.