Playmobil

Noget af det mest klassiske indenfor legetøj til børn er dette Tyske fantastik populære legetøj. Playmobil Legetøj har været kendt og elsket af generationer efterhånden, og de senere år er sortimentet blevet udviddet betragteligt. Der er ligsom hos kollegaerne LEGO lavet forskellige temaer, så der er serie med prærien, stenalder, pirater, farmere, politi og brandvæsen og sidst en babyserie kaldet 123. Playmobil er iår udkommet med gamle klassikere, såsom det store piratskib, den gode gamle Playmobil westerborg og i stenalder gruppen er der den helt store Playmobil borg med masser af krigere og tilbehør. En anden nyhed som ikke er set tidligere er fra den store Conty serie, med dette store flotte sæt kaldet Playmobil rideskole som er udset til at blive den helt sore gave under juletræet iår.