Barbie

Noget af det mest solgte produkt til børn verden over er de lyserøde dukker fra Mattel. Produktet er oprindelig opfundet i Tyskland, men idag sidder Mattel på alle rettigheder til den kendte Barbie dukke. Barbie Walking Tawny er en af årets absolut største nyheder, som viser at serien har gennemgået en modanisering de senere år hvor sættene er blevet tilføjet masser af tilbehør til Barbie, plus at der er kommet en del licenserede produkter til Barbie, dette kan være den populære Fiat 500 sportsvogn, som Barbie kører i. Barbie dukkerne kommer iår med en ret sej nyhed, som forventes at blive et rigtig julehit. Navnet er Barbie Ultimate Closet og på Dansk Barbie Klædeskab, indeholder et væld af tilbehør til Barbie dukkerne, i form at tøj og pynt til fest og hverdag. Barbie Ultimate Closet følges op af et helt nyt Barbie sommerhus Glam cykel og meget meget mere.