Mikk-Line

Et af de mest pålidelige børnetøj mærker, specielt når det gælder funktionstøj som flyverdragter, regntøj osv er vel Mikk-Line som har de absolut bedste priser hvis man sammenholder kvaliteten. Speciel Mikk-Line termotøj, som starter helt nede fra 199,- og op til 399,- kan man vel næppe finde noget bedre til disse priser. Også mikk-Line regntøj er noget helt specielt, hvor basis sættene ligger på 299,- og de printede regnsæt er en 50,-er dyre. Kvaliteten på regnsættene er i samme kaliber som andre kendte Danske mærker på markedet. Der hvor der virkeligt kan spares penge i forhold til kvaliteten er på vinterjakkerne og specielt den kendte Mikk-Line flyverdragt er prisen meget lav i forhold til prisen. Flyverdragterne er med vandsøjletryk på helt op til 8000 til en pris på blot 600,- så er vi dernede hvor man kan tillade sig at købe ny flyverdragt til børnene hvert år. Hvis man vælger at købe mikk-Line er man hvert fald sikker på at få valuta for pengene. Der er næsten altid tale om tapede sømme, højt vandsøjletryk, og mange flere funktioner, som er langt dyrer hos de konkurerende mærker.