Support socks don’t have to be boring and hideous

If you find that your legs become swollen and sore, it may be a good idea to buy socks that are specially made to alleviate the discomfort you are experiencing. Support socks used to be associated with old people, but that is not so anymore. Many people use them to alleviate minor nuisances or even prevent serious discomfort. If you have a job where you are either sitting or s... Læs mere »

Køb en server, efter du har undersøgt hvilke behov du har brug for

Hvis du er på købers marked efter en ny server, skal du vurdere dine valg nøje for at sikre dig, at den server du køber vil opfylde dine behov. En netværksserver er en stor investering og som regel repræsenterer, køb af en server et langsigtet engagement. Så det er vigtigt, at være kritisk når der skal vælges, Så den vil opfylde alle dine behov. Her er nogle ting, du bør ove... Læs mere »

Office 365 byder på så mange fordele, at du ikke kan sige nej

Når der skal vælges it løsning, er udvalget stort og det kan være svært at finde lige præcis det der passer bedst til ens virksomhed. Artiklen her vil prøve at belyse nogle at de mest oplagte grunde, til at vælge en office 365 løsning, for fordelen er mange. Er du for eksempel en virksomhed med ansatte på forskellige niveauer, med for eksempel fem fuldtidsansatte og nogle free... Læs mere »

Bliv it-partner hvis du gerne vil være selvstændig it leverandør

Hvis man går med en forretningsspire i maven og gerne vil ind på markedet i for eksempel It verdenen, kan det godt være en svær opgave. For konkurrence er høj, der er mange om buddet og ofte snupper de store udbydere alle kunderne. Netop derfor kan det være en god ide, at bliv it-partner, for så er du mere en medspiller end en modspiller. Du laver en aftale med en af de store ... Læs mere »

En VPS hosting løsning, er for dig der kan noget it selv

Der er mange overvejelser og muligheder når der skal vælges it løsning. Skal det være et webhotel eller skal det være en managed eller unmanaged løsning. Og det eneste der er at gøre, for at ende med det rigtige produkt, er at tale med en konsulent ved et hosting firma, for de vil ud fra de behov du har kunne hjælpe dig med hvad dit reelle it behov er. Der er rigtig mange de... Læs mere »

Online marketing er vigtigt for dig der vil til tops på google

Vi vil jo alle gerne ligge forrest og være en del af fører feltet, det gælder også når vi taler om webshops og salg. For er der ingen besøgende i din shop, så er der heller ingen omsætning på bundlinjen. For at opnå succes på på nettet er det vigtigt at have fokus på online marketing. For har du ikke det, så bliver du ikke synlig på nettet og det er en nødvendighed for at kunde... Læs mere »

En hjemmeside skal opfylde bestemte krav for en god placering

Der er rigtig mange der starter deres egen webshop eller website op. Og mange tror at det eneste kræver er at købe et domæne og få lavet et design og så er man kørende og ryger på side et på google fra dag et. Men sådan fungere det ikke i praksis. Der er mange faktorer man skal tænke ind, når man starter en hjemmeside op. Først og fremmest skal man sørge for at siden er kundeve... Læs mere »

Citrix server giver fuld adgang til dit IT uanset hvor du er

Når man taler om servere og Citrix er det for nogen noget uklart hvad det egentligt i bund og grund betyder. Men her kommer en definition på, hvordan det kan forklares. Det er en server løsning, der bruger Microsoft Terminal Services software til at levere Windows-programmer til pc'er, Apple Macintosh computere, X terminaler og UNIX-arbejdsstationer. Dette gør det muligt for br... Læs mere »

Domæner er den adresse din webshop/hjemmeside har på nettet

Fra at være et samfund, hvor alt handel var forbeholdt butikker og købmænd er vi i dag nået til at meget af den handel der bliver foretaget, foregår via internettet. Rigtig meget af alt hvad vi foretager sker via internettet, hvor man før slog noget op i en bog, hvis man var i tvivl om noget, går de fleste bare på google i dag og søger efter den viden de mangler. For at vi som... Læs mere »

Navision hosting løser dine problemer med sikkerhed og opdatering

Førhen havde og nogle virksomheder har stadig deres egne dyre servere stående ude på virksomheden. Hvilket betyder at de selv har ansvaret for, at den bliver opdateret, der bliver taget back up og er den ude af drift skal man selv finde en der kan lave den, hvis man ikke selv har evnerne til det. Vælger man derimod navision hosting, så har man i stedet, som man populært klader ... Læs mere »

Colocation er for dig der gerne selv vil have overblikket

Især større virksomheder overvejer ofte hvordan den bedste model for deres it løsning skal se ud. Skal de bygge deres eget datacenter på egen matrikel, eller skal der vælges et datacenter ude i byen. Mange synes det er en uoverskuelig og ikke mindst alt for dyr model, at bygge deres eget, for man kan sammenligne det lidt med om man bygger et nyt hus eller køber et eksisterende ... Læs mere »

Brother printerpatroner giver den bedste udskrifts kvalitet

Mange oplever at de køber en rigtig billig printer, men når så der skal skiftes patroner, så er det en helt anden snak. For når der skal købes toner til printeren, så opdager man pludselig at de koster tæt ved det samme som man gav for hele printeren. Men der er flere og flere printer leverandører, der er begyndt at femstille billigere tonere fordi folk oftere købte nogle kopi... Læs mere »

Onedrive safe harbor er ikke længere en godkendt cloud løsning

Der findes rigtig mange løsninger hvor man kan gemme sine data, men man skal være på vagt for har man ikke den rigtige løsning, bryder man person data loven. I 2015 kom der nye regler for hvor og hvordan data måtte opbevares. Hvor man førhen kunne bruge en hvilken som helst Cloud løsning, skal man i dag være opmærksom på om ens data bliver inden for EU, for ellers bryder man lo... Læs mere »

It outsourcing giver mulighed for en fleksibel arbejdsplads

Har din virksomhed Jeres egne servere stående, så kender i sikkert også problematikken når det hele går ned og i ikke længere kan arbejde. Hvem skal så løse opgaven, firmaet der har leveret serveren siger fejlen ligger hos Jer og I har ikke nogen der kan løse opgaven. Eller måske er det blevet tid til, at der skal laves opdateringer eller opgraderinger af nogle programmer. Hvem... Læs mere »

Databehandleraftale - hvordan er dine data sikret?

Når man som institution, virksomhed eller anden instans har med personfølsomme data at gøre, er det vigtigt at man husker at behandle disse data korrekt og ifølge de love der er sat af datatilsynet. Der er to kategorier, enten er du databehandler eller så er du dataansvarlig og det er vigtigt at skelne mellem disse to begreber. For det er den dataansvarlige der har det egentlig... Læs mere »

En webshop løsning bør on site optimeres for bedre konvertering

Hvis du har en eksisterende hjemmeside og synes ikke der er nok konvertering på den og ligger den og halter omme på side 2 på google, så er der helt sikkert nogle ting du selv kan gøre for at komme til at ligge bedre på google og derved også øge dine muligheder for en bedre konverterings rate. Først kan du tjekke den webshop løsning du har er responsiv, det vil sige at den til... Læs mere »

Brother hl 2030 til dig der printer mange tekst sider

I dag kan der fås et hav af forskellige printere og det kan være svært at vælge hvilket mærke og hvilken model man skal vælge, for ikke at tale om hvilken type printer det skal være. Mange er egentlig godt tilfredse hvis de kan få et godt tilbud på en pc og så nærmest få en printer med i købte eller i hvert fald til meget billige penge. Men det er ikke altid det mest fornufti... Læs mere »

Valg af domæne navn – sådan gør du

Er du ved at oprette nyt firma eller måske en blog, betyder hjemmesidens navn rigtig meget. Dine kunder eller læsere husker dig via dit navn, så der er et par ting, der er vigtige at tage stilling til, inden du bestiller dit nye hjemmesidedomæne. Har du allerede et firma med et etableret navn, bør firmaets præcise navn være dit domæne. Handler du primært i Danmark, vil det væ... Læs mere »

Webhosting og valg af leverandør

Det kan være rigtig svært at vælge webudbyder til sin hjemmeside i disse dage, hvor der er utallige små og store virksomheder, der tilbyder at hoste din IT. Men hvem er den bedste udbyder? Det er desværre et spørgsmål, der ikke kan besvaret ved at nævne en enkelt virksomhed. Når du er på jagt efter ny bil, spørger man heller ikke blot ”hvilken er den bedste bil?”. Den bedste ... Læs mere »

En webshop giver dig uanede muligheder for at starte eller tilpasse en butik

Rigtig mange danskere går med en lille butikschef i maven, og drømmer om at starte egen forretning op. Hver eneste dag skyder nye butikker op, og der er altså derfor mange, som får realiseret deres drømme. For en del bliver det desværre også kun ved drømmene, da det ofte kræver en stor sum penge at starte op. Et alternativ til en almindelig fysisk butik er en webshop. Med en b... Læs mere »