En hjemmeside skal opfylde bestemte krav for en god placering

Der er rigtig mange der starter deres egen webshop eller website op. Og mange tror at det eneste kræver er at købe et domæne og få lavet et design og så er man kørende og ryger på side et på google fra dag et. Men sådan fungere det ikke i praksis. Der er mange faktorer man skal tænke ind, når man starter en hjemmeside op. Først og fremmest skal man sørge for at siden er kundeve... Læs mere »

Citrix server giver fuld adgang til dit IT uanset hvor du er

Når man taler om servere og Citrix er det for nogen noget uklart hvad det egentligt i bund og grund betyder. Men her kommer en definition på, hvordan det kan forklares. Det er en server løsning, der bruger Microsoft Terminal Services software til at levere Windows-programmer til pc'er, Apple Macintosh computere, X terminaler og UNIX-arbejdsstationer. Dette gør det muligt for br... Læs mere »

Domæner er den adresse din webshop/hjemmeside har på nettet

Fra at være et samfund, hvor alt handel var forbeholdt butikker og købmænd er vi i dag nået til at meget af den handel der bliver foretaget, foregår via internettet. Rigtig meget af alt hvad vi foretager sker via internettet, hvor man før slog noget op i en bog, hvis man var i tvivl om noget, går de fleste bare på google i dag og søger efter den viden de mangler. For at vi som... Læs mere »

Navision hosting løser dine problemer med sikkerhed og opdatering

Førhen havde og nogle virksomheder har stadig deres egne dyre servere stående ude på virksomheden. Hvilket betyder at de selv har ansvaret for, at den bliver opdateret, der bliver taget back up og er den ude af drift skal man selv finde en der kan lave den, hvis man ikke selv har evnerne til det. Vælger man derimod navision hosting, så har man i stedet, som man populært klader ... Læs mere »

Colocation er for dig der gerne selv vil have overblikket

Især større virksomheder overvejer ofte hvordan den bedste model for deres it løsning skal se ud. Skal de bygge deres eget datacenter på egen matrikel, eller skal der vælges et datacenter ude i byen. Mange synes det er en uoverskuelig og ikke mindst alt for dyr model, at bygge deres eget, for man kan sammenligne det lidt med om man bygger et nyt hus eller køber et eksisterende ... Læs mere »

Brother printerpatroner giver den bedste udskrifts kvalitet

Mange oplever at de køber en rigtig billig printer, men når så der skal skiftes patroner, så er det en helt anden snak. For når der skal købes toner til printeren, så opdager man pludselig at de koster tæt ved det samme som man gav for hele printeren. Men der er flere og flere printer leverandører, der er begyndt at femstille billigere tonere fordi folk oftere købte nogle kopi... Læs mere »

Onedrive safe harbor er ikke længere en godkendt cloud løsning

Der findes rigtig mange løsninger hvor man kan gemme sine data, men man skal være på vagt for har man ikke den rigtige løsning, bryder man person data loven. I 2015 kom der nye regler for hvor og hvordan data måtte opbevares. Hvor man førhen kunne bruge en hvilken som helst Cloud løsning, skal man i dag være opmærksom på om ens data bliver inden for EU, for ellers bryder man lo... Læs mere »

It outsourcing giver mulighed for en fleksibel arbejdsplads

Har din virksomhed Jeres egne servere stående, så kender i sikkert også problematikken når det hele går ned og i ikke længere kan arbejde. Hvem skal så løse opgaven, firmaet der har leveret serveren siger fejlen ligger hos Jer og I har ikke nogen der kan løse opgaven. Eller måske er det blevet tid til, at der skal laves opdateringer eller opgraderinger af nogle programmer. Hvem... Læs mere »

Databehandleraftale - hvordan er dine data sikret?

Når man som institution, virksomhed eller anden instans har med personfølsomme data at gøre, er det vigtigt at man husker at behandle disse data korrekt og ifølge de love der er sat af datatilsynet. Der er to kategorier, enten er du databehandler eller så er du dataansvarlig og det er vigtigt at skelne mellem disse to begreber. For det er den dataansvarlige der har det egentlig... Læs mere »

En webshop løsning bør on site optimeres for bedre konvertering

Hvis du har en eksisterende hjemmeside og synes ikke der er nok konvertering på den og ligger den og halter omme på side 2 på google, så er der helt sikkert nogle ting du selv kan gøre for at komme til at ligge bedre på google og derved også øge dine muligheder for en bedre konverterings rate. Først kan du tjekke den webshop løsning du har er responsiv, det vil sige at den til... Læs mere »

Brother hl 2030 til dig der printer mange tekst sider

I dag kan der fås et hav af forskellige printere og det kan være svært at vælge hvilket mærke og hvilken model man skal vælge, for ikke at tale om hvilken type printer det skal være. Mange er egentlig godt tilfredse hvis de kan få et godt tilbud på en pc og så nærmest få en printer med i købte eller i hvert fald til meget billige penge. Men det er ikke altid det mest fornufti... Læs mere »

Valg af domæne navn – sådan gør du

Er du ved at oprette nyt firma eller måske en blog, betyder hjemmesidens navn rigtig meget. Dine kunder eller læsere husker dig via dit navn, så der er et par ting, der er vigtige at tage stilling til, inden du bestiller dit nye hjemmesidedomæne. Har du allerede et firma med et etableret navn, bør firmaets præcise navn være dit domæne. Handler du primært i Danmark, vil det væ... Læs mere »

Webhosting og valg af leverandør

Det kan være rigtig svært at vælge webudbyder til sin hjemmeside i disse dage, hvor der er utallige små og store virksomheder, der tilbyder at hoste din IT. Men hvem er den bedste udbyder? Det er desværre et spørgsmål, der ikke kan besvaret ved at nævne en enkelt virksomhed. Når du er på jagt efter ny bil, spørger man heller ikke blot ”hvilken er den bedste bil?”. Den bedste ... Læs mere »

En webshop giver dig uanede muligheder for at starte eller tilpasse en butik

Rigtig mange danskere går med en lille butikschef i maven, og drømmer om at starte egen forretning op. Hver eneste dag skyder nye butikker op, og der er altså derfor mange, som får realiseret deres drømme. For en del bliver det desværre også kun ved drømmene, da det ofte kræver en stor sum penge at starte op. Et alternativ til en almindelig fysisk butik er en webshop. Med en b... Læs mere »

En ubuntu linux cloud server når du har brug for mere ydelse

Når man driver en hjemmeside eller webshop er der mange ting at tænke på. Er siden pæn og hurtig nok, og er den til at finde for folk? Har man meget indhold, både html-filer og billeder, tager det længere tid for en normal browser at hente siderne, og her kan det være at et normalt webhotel ikke er hurtigt nok, og så kan en ubuntu linux cloud server nogle gange være det rigtige... Læs mere »

Konkurrentanalyse bruger de fleste

Der findes en del fordele ved at få lavet en konkurrentanalyse, det vil give din virksomhed, en saglig vurdering af hvordan den er positioneret i forhold til sine konkurrenter. Yderligere, vil analysen vise, hvor virksomhedens svage og stærke sider er- og det samme vil den vise for dine kunder. Det vil sige, at du kan lave en vurdering af, hvor der skal sættes ind, for at overt... Læs mere »

Tysk kursus Aarhus er givende

Hvis man ønsker at dygtiggøre sig i forbindelse med sprogkundskaber på Danmarks største eksport marked, Tyskland, så er det en rigtig god idé at tage på et tysk kursus aarhus tilbyder mange af den slags kurser både for begyndere og for øvede i det tyske sprog. Det er yderst vigtigt at være i stand til at tale det tyske sprog på et tilfredsstillende niveau både i private konteks... Læs mere »

Printer patroner skal der til printeren

Når du har været ude og købe en ny og god printer til dit hjem så er det også vigtigt at du har styr på hvilken slags patron du skal bruge til printeren. Der findes nemlig en masse forskellige slags patroner som du kan bruge – nogle er af rigtig god kvalitet imens andre er af mindre god kvalitet og det er vigtigt, at du skal vælge de rigtige patroner – også dem, der passer til ... Læs mere »

Søgemaskineoptimering er et must hvis du vil til tops på Google

Når du starter en butik op – uanset om det er en fysisk butik eller om det er en shop på nettet online, så kan du være ganske sikker på, at det er hårdt arbejde lige fra den første dag. Kunderne kommer ikke af sig selv, selvom nogle erhvervs drivende måske tror det. Men det kræver, at der bliver gjort en indsats for at gøre opmærksom på sig selv og for at gøre kunderne opmærkso... Læs mere »

Online backup giver dig sikkerhed

Forfølgelsen på hjemmeside adresser er gradvis en kendt fremtoning. Men de seneste år har ICANN frigivet flere top level domæne endelser, så det er muligt at få flere adresser i omløb. Blandt andet er det muligt at få .eu, .biz og mange flere er blevet efterstræbte domæne endelser. ICANN styrer den overordnede tildeling af domæne endelser og ip numre i verden. Ansvaret for domæ... Læs mere »