HP farvepatroner er en af mange slags farvepatroner

Hvis din printer er gået hen og er gået i stykker og du overvejer at købe en ny printer kan det være en ret god idé at kigge på om det bedre kan betale sig at købe nogle nye farve patroner, hvis det er det, der er problemet. Mange udskifter altid printeren med det samme, men en udskiftning af en blæk patron til hp farvepatroner kan også være den rigtige løsning i stedet for en... Læs mere »

Seo optimering er i dag næsten et must når man har en hjemmeside eller webshop

Hvis du har en hjemmeside eller en webshop på nettet er det meget vigtig at du investere i at være synlig på nettet. Er man i dag ikke meget synlig på nettet på diverse søgemaskiner, og sociale medier så kan ma have svært ved at overleve alt efter hvilken branche man besinder sig i. Hvis man vil være synlig på nettet skal man gå meget op i seo optimering. Man skal gøre alt hvad... Læs mere »

Video optimering bliver mere og mere ind i dag.

I dag er der flere og flere der bruger nettet som deres søge kilde. Det er ikke kun hjemmesider og billeder man kan optimere på i dag. Man kan også lave video optimering. Der er rigtig mange ting der skal til når man laver søgemaskineoptimering. Og det samme gælder når man laver video optimering. Lige meget hvilken slags online optimering man laver skal man have nogle stærke sø... Læs mere »

En internet shop kan laves som en helt individuel shop eller en standard løsning

Drømmer du om at blive din egen chef, så kan det være at du skal ud at surfe på nettet og se på muligheder for at åbne en internet shop. Der findes rigtig mange forskellige webshop løsninger, og her gælder det om at holde tungen lige i munden og evt. læse på nogle fora, for at se hvilken type webshop du har brug for. Der findes standard open source løsninger du kan downloade gr... Læs mere »

Kunst online er en måde at lære nye kunstnere at kende og se deres værker

At købe kunst er helt sikkert en smagssag, der er så mange kunst retninger, at man ikke hvad der er godt eller skidt eller god eller dårlig stil, det kommer så meget an på hvordan, man bruger kunsten i sin indretning. Kunst er fascinerende og det at kunne gå på udstillinger og nyde det er skønt, men det at kunne se på kunst online, er også en befriende måde at kunne udvide sin ... Læs mere »

Konverteringsoptimering

Jeg er i gang med at optimerer min hjemmeside, med webshop 2, det fungerer udmærket, men jeg vil selvfølgelig gerne have flere kunder. Derfor har jeg lige fået et tilbud på søgemaskineoptimering og det lyder rigtig fornuftigt, det ligger med en ca. årspris på 30.000 kr og det lyder jo af meget, men hvis det i sidste ende kan rykke mig ind på side 1 eller to på google på fler... Læs mere »

Start webshop

Det skal snart være, hvis det skal være. Vi har længe snakket om at starte webshop men er ikke rigtig kommet i gang. Så manden gik på nettet i går og fandt et godt tilbud på op start webshop sammen med linkbuilding og bestilte det med det samme. Nu er vi så kommet ud af starthullet og så er det med at få det bedste ud af det. Online har jeg læst om det at blive synlig på goo... Læs mere »

Mobil webshop

Jeg gør mig for øjeblikket mange overvejelser omkring, det at starte min egen netbutik med børnetøj. Jeg har i mange år drevet en fysisk børnetøjsbutik i gågade miljø, og nu tænker jeg at det ville være fornuftigt, at få en tilsvarende butik på nettet, hvor jeg sælger akkurat de samme varer, til de samme priser. Jeg ved jo at flere og flere børnefamilier handler børnetøj over n... Læs mere »

Linkbuilding og webshops

Der er aldrig stilstand. Verden drejer og der sker hele tiden noget. Nu har jeg fundet ud af noget nyt og det er inden for it. På nettet har jeg læst om reputation management om det er rigtig spændende. Det er noget jeg ville få dem på denne hjemmeside til at tage sig af, hvis jeg havde en netbutik. Og som det er lige nu, så kunne jeg godt finde på at gøre alvor af snakken og s... Læs mere »

Drømmen om at have min egen netbutik

Min store drøm er at starte en netbutik, hvor jeg vil sælge flotte smykker til mænd og kvinder. Smykkerne er nogle jeg selv vil kreere, så det bliver så at sige hjemmelavede smykker, der vil blive solgt i min netbutik. Jeg kender en kvinde, som har en tilsvarende butik på nettet og hun har stor succes med den, så det er klart at hendes succes har gjort indtryk på mig. Tanken om... Læs mere »

Ip tv er en måde at se tv på hvor der hentes data fra bredbånd eller internet

De fleste mennesker i Danmark har fjernsyn, det er i dag mere en selvfølge at have fjernsyn end ikke at have det. Derfor er der også mange kanaler at vælge imellem, dog skal man huske at for at kunne se fjernsyn, skal der tilkobles en form for sender/modtager enhed og man skal selvfølgelig huske at betale sin licens. Man kan være tilmeldt til en form for IP TV, en antenne foren... Læs mere »

En dvb-s skal handles online hos en seriøs leverandør

Et af de bedste steder at handle tv/radio produkter, er på nettet for her et udvalget rigtigt godt, og priserne er lave, så jeg handler faktisk ikke elektronik andre steder end nettet. Det senest jeg har købt online af elektronik udstyr, er en dvb-s, den fik jeg til en skarp pris. Med den kan jeg se de bedste tv kanaler i fjernsynet, så det er bare fedt. Det er ikke fordi, jeg ... Læs mere »

Musikefterskoler eller husholdningsskoler - Hvad skal jeg vælge

Mine forældre siger til mig, at det er nu jeg skal til at afgøre min egen fremtid, fordi jeg skal til at vælge hvad jeg skal efter 9 klasse. Det er ikke nogen let beslutning, og jeg synes egentlig også det er tidligt at man skal vælge. Den gang de sagde det første gang, der begyndte jeg at kigge på husholdningsskoler. Jeg fandt nogle rigtig spændende muligheder, og det er alle ... Læs mere »

Tape - Vælg den rigtige tape til dine pakker for at det holder

Når man kigger efter emballage til en webshop, så har man en tendens til, at man bare købe det der er billig, og så får man måske ikke kigget så meget på, om det også er det rigtige. Det var sådan jeg havde det med tape. Jeg havde en forestilling om, at det bare var om at finde den billigste pris. Jeg fandt dog ud af, at der er stor forskel, om det skal anvendes på plastic elle... Læs mere »

Cykel blog - Hvis du også gerne vil læse råd og vejledning til cykler

Når du opholder dig i trafikken, så er det dit eget ansvar, at du har kendskab til alle de regler der gælder. Der sker en løbende udvikling indenfor de regler, og det er altså ikke nogen undskyldning, at du ikke har hørt det. Du skal selv løbende sætte dig ind i de nye regler. Hvis du altid gerne vil være opdateret, så gå ind på denne cykel blog , så kender du også altid de nye... Læs mere »

Kvalitets hundefoder – min hund fortjener det bedste foder

Min hund får udelukkende kvalitets hundefoder, fordi jeg vil være sikker på, at den får de nødvendige vitaminer og mineraler, som den har brug for. Jeg køber mit hundefoder hos uniqnordicgold.com, de har et rigtig lækkert udvalg af forskelligt foder til hunde. Uanset behovet, så har de den type foder, der matcher din hunds behov. For ikke så længe siden købte jeg noget foder i ... Læs mere »

Emballage guide på nettet

I forbindelse med, at min mand og jeg skulle have revet vores hus ned, faldt vi over en emballage guide på nettet. Denne var særdeles brugbar for os, at læse i forbindelse med nedrivningen, da det er jo er vigtigt, at tænke på miljøet og skåne det mest muligt. Derfor er sådan en emballageguide jo god at have ved hånden. Det er første gang, at vi kaster os ud i et projekt af den... Læs mere »

SEO - kom til tops på Google

Der er ingen tvivl om, at ehandel bliver mere og mere udbredt. Som webshop-ejer er ehandel en fantastisk mulighed for at få flere kunder, fordi man ikke er begrænset af geografi, som man er, når man har en fysisk forretning. Og for forbrugerne er det både hurtigere og nemmere at handle på nettet, det er nemt at overskue udvalget og sammenligne priser mellem forskellige webshops... Læs mere »

Online Markedsføring med omtanke

Få lavet den helt rigtige søgemaskineoptimering når du åbner din første webshop. Hvis du er ny indenfor online handel, så ved du måske endnu ikke, hvor vigtig det er, at få lavet en god online markedsføring . Der er nogen der tror, at det bare er spild af penge, og folk nok skal finde deres shop. Hvis du har arbejdet med e-handel får, så ved du godt, at folk ikke kommer af si... Læs mere »

Online shopping topper igen denne jul- ifølge nyhederne

Når det gælder julegaver er det lykken at kunne købe ind på nettet, man behøver ikke at bruge penge eller tid på transport, og man kan meget ofte vælge at få pakkerne direkte sendt til sine venner. Det helt nye er at lave store webshops, der minder om et storcenter. Det at kunne lave online shopping i en cityforening er virkelig godt tænkt, for så kan man købe alt hvad der er i... Læs mere »