Brother printerpatroner giver den bedste udskrifts kvalitet

Mange oplever at de køber en rigtig billig printer, men når så der skal skiftes patroner, så er det en helt anden snak. For når der skal købes toner til printeren, så opdager man pludselig at de koster tæt ved det samme som man gav for hele printeren.
Men der er flere og flere printer leverandører, der er begyndt at femstille billigere tonere fordi folk oftere købte nogle kopi printerpatroner i stedet for de originale og derved mistede de en stor del i omsætning. For eksempel har man en brother printer, så skal man vælge brother printerpatroner, hvis man vil opnå den bedste kvalitet på sine udskrifter.
Og det samme gør sig selvfølgelig gældende hvis man har en Hewlett Packard, Canon, Epson printer og der findes også mange flere mærker, dette er blot nogle af de mest kendte mærker.
Hvordan kan det egentlig være at tonerne er så meget dyrere i forhold til selve printeren? Det er der ikke nogen konkret forklaring på, nogle af de største kritikere mener at det er for at fange kunden i nettet og på den måde skabe omsætning, for når først printeren er købt er den jo ikke noget værd uden toner i. Så hvis man sælger for eksempel en Brother printer billigt på tilbud, så er kunden nødt til at købe dyre originale brother printerpatroner for at kunne komme til at printe ud. Og samtidig melder mange af de kendte printer firmaer også ud, at hvis man benytter uoriginale patroner i printeren, så ryger garantien på printeren. På den måde er forbrugeren endvidere tvunget til at købe de dyre originale tonere og derved kommer der en god omsætning, på trods af at printeren er solgt til billige penge. For det er jo blot et engangsbeløb, hvorimod toneren er hele printerens levetid.
Men kan man godt bruge uoriginale brother printerpatroner i sin brother printer, eller sågar et helt andet mærke? Ja det kan man godt, men man kan blot risikere at udskrifts kvaliteten ikke vil være af samme kvalitet som hvis man bruger de originale patroner. Og der er også nogle modeller på markedet som ikke har så lang en holdbarhed og ikke indeholder tilsvarende antal udskrifter og det skal man blot være opmærksom på. For skal man købe dobbelt så mange uoriginale tonere til sin printer som man ellers ville skulle købe originale, så er det ikke sikkert at man sparer penge i den sidste ende. Og hvis kvaliteten så tilmed er forringet, så er det måske lige pludselig en dårlig forretning.