Citrix server giver fuld adgang til dit IT uanset hvor du er

Når man taler om servere og Citrix er det for nogen noget uklart hvad det egentligt i bund og grund betyder. Men her kommer en definition på, hvordan det kan forklares. Det er en server løsning, der bruger Microsoft Terminal Services software til at levere Windows-programmer til pc'er, Apple Macintosh computere, X terminaler og UNIX-arbejdsstationer. Dette gør det muligt for brugerne af disse systemer, at få adgang til og bruge disse programmer, som er tilgængelige for dem, der bruger Windows-operativsystemet. En Citrix server bruger to teknologier; WinFrame og Independent Computing Architecture.
Cloud computing, som det så populært kaldes i dag, har revolutioneret branchen, det har fanget opmærksomheden ved business og IT-ledere, der er begyndt at revurdere deres it-strategier. Med fleksible cloud services-løsninger, kan firmaerne nu vælge, hvilke programmer og brugsscenarier der passer bedst i deres private cloud, og som passer bedst i en offentlig cloud, så de kan bøje, vokse, omdanne og imødekomme kravene fra den moderne arbejdsplads. Hybrid skyer kombinerer fordelene ved at bygge private og offentlige skyer samt udnytte eksisterende it-infrastruktur til at reducere omkostningerne, maksimere værdi og modernisere den måde, it-tjenester leveres.
Citrix server cloud løsninger gør det muligt for firmaer at sikre den bedste sikkerhed, ydelse og pålidelighed, om arbejdsopgaverne køre i datacenter eller i en ekstern sky.
I det traditionelle erhvervsliv, lider de ansatte mod produktivitets tab på mange måder, herunder nedetid under PC opfrisker, patches og opdateringer, eller blot når de er væk fra kontoret. Ansøgninger og desktop virtualisering tilbyder en række fordele for både virksomheder og brugere ved at centralisere apps og desktops i datacentret og gør det muligt at levere dem til brugere mod efterspørgelse, til hvilken som helst enhed, hvor som helst.
Tabletter har hurtigt stigende popularitet i virksomhederne, det gør det muligt med mobil produktivitet for alle typer af brugere, fra ingeniører til læger til sælgere. For at tabletter kan udnytte deres potentiale, har de brug for at være i stand til at levere den fulde funktionalitet af disse apps via touch-screen-indgange, der giver en tilfredsstillende brugeroplevelse.
Med en citrix ansøgnings virtualiseringsteknologi isoleres applikationerne fra det underliggende operativsystem og fra andre programmer til at øge kompatibiliteten og håndterbarheden. Denne applikation, virtualiseringsteknologi, muliggør ansøgninger, der skal streames fra et centralt sted i et isoleret miljø på en given enhed, hvor de vil udføres. Med XenApp, er programmer, der ikke er installeret i traditionel forstand. De programfiler, konfigurationer og indstillinger der kopieres til målet og ansøgningen udføres under kørslen og styres af ansøgningens virtualisering lag.
XenApp er enestående, fordi det er et komplet system til virtuel applikationen levering, der tilbyder både online og offline ansøgnings adgang gennem en kombination af ansøgning hosting og anvendelse streaming direkte til brugerens enheder. Når brugere anmoder om en ansøgning, afgør XenApp, om deres enhed er kompatibel og i stand til at køre den pågældende applikation. Minimumskravene i et mål-enhed er en kompatibel Windows operativsystem og passende Citrix klientsoftware.