It outsourcing giver mulighed for en fleksibel arbejdsplads

Har din virksomhed Jeres egne servere stående, så kender i sikkert også problematikken når det hele går ned og i ikke længere kan arbejde. Hvem skal så løse opgaven, firmaet der har leveret serveren siger fejlen ligger hos Jer og I har ikke nogen der kan løse opgaven. Eller måske er det blevet tid til, at der skal laves opdateringer eller opgraderinger af nogle programmer. Hvem skal have ansvaret for at det bliver gjort og samtidig kan det være en stor udskrivning, som mange virksomheder nogle gange prioriterer fra og dermed bliver Jeres server mere disponibel for at lave fejl med mere.
Derfor kan det være en fordel med en IT outsourcing aftale med et eksternt firma, der står for alle de praktiske opgaver omkring Jeres servere.
Hvilke fordele er der ved sådan en løsning? For det første slipper du for bekymringerne, for de sørger for at der er den optimale sikkerhed omkring Jeres løsning. Der bliver dagligt taget back up, så skulle der ske noget, så vil de kunne gå tilbage og ligge Jeres data ind igen. De vil også sørge for at der er den nyeste high-end virusbeskyttelse og samtidig kan de flest også tilbyde en redundant drift, så skulle uheldet være ude at deres system går ned, så vil din løsning køre ri en nøjagtig kopi, på et andet system og du vil opleve mindst mulig chikane ved nedbruddet.
Med en It outsourcing aftale vil du også have den optimale platform til, at have en fleksibel arbejdsplads. Det vil sige begrebet hjemmearbejdsplads får helt ny betydning, for det betyder at de ansatte kan logge på hjemme fra eller hvis de er på firma rejse, så vil de kunne logge på fra hotellet og have mulighed for at sidde og arbejde. Det betyder også, at sidder en sælger ude ved en kunde, så vil han have adgang til for eksempel Jeres lagerbeholdning og vil kunne oplyse det til kunden med samme.
For helt enkelt at beskrive hvad det vil sige at have en it outsourcing løsning, så betyder det, at i stedet for fysisk at have din server stående på Jeres virksomhed står den nu i stedet ude ved Jeres hosting leverandør. Du kobler så op til din server, via det man i fagsprog kalder en cloud løsning, og det er også som nævnt oven for det der giver dig den fleksibilitet, som efterhånden er meget efterspurgt.
En anden fordel ved en it outsourcing løsning er, at når der er et nedbrud kan du blot ringe til din hosting leverandør og så løser de problemet for dig. Og når det er tid til at opgradere din software, virusbeskyttelse med mere, så er det en opgave der ligger ved din hosting leverandør, så du ikke skal bekymre dig om du har den nyeste opdatering.
Så kort sammenfattet kan en it outsourcing løsning, fritage dig for ansvaret om opgradering, fornyelse af den fysiske server, give dig en fleksibel arbejdsplads – for alle disse opgaver vil i fremtiden blive varetaget af din hosting leverandør.