Konverteringsoptimering

Jeg er i gang med at optimerer min hjemmeside, med webshop 2, det fungerer udmærket, men jeg vil selvfølgelig gerne have flere kunder.

Derfor har jeg lige fået et tilbud på søgemaskineoptimering og det lyder rigtig fornuftigt, det ligger med en ca. årspris på 30.000 kr og det lyder jo af meget, men hvis det i sidste ende kan rykke mig ind på side 1 eller to på google på flere af mine vigtige søgeord.

Jeg fik af vide at linkbuilding og ehandel, er to ord der bør hænge sammen. Og jeg kan sagtens betale mig fra noget af det med google adwords, men det bliver dyrere pr, klik i lange løb.

Jeg kan få tilbud på konverteringsoptimering, af mange udbydere, men det at det er den rigtige udbyder, der laver linkbuilding til min side med kvalitets søgemaskineoptimering coblet til Facebook, lyder som det rigtige for mig.

Jeg startede med en infoside som hjemmeside, der havde links til annoncer inde på dba hvor jeg soglte lidt små ting, jeg selv havde lavet. Indtil jeg blev overtalt til at få mig en shop 2 med ehandel.

Jeg har skrevet en del af min virksomheds historie inde på min Facebook profil. Det var også der jeg fik mit link til den virksomhed, der har lavet tilbud med søgemaskineoptimering til mig.

Jeg ved godt at resultater ikke kommer fra dag til dag, men jeg er meget spændt på om det er det hele værd.