Linkbuilding og webshops

Der er aldrig stilstand. Verden drejer og der sker hele tiden noget. Nu har jeg fundet ud af noget nyt og det er inden for it. På nettet har jeg læst om reputation management om det er rigtig spændende. Det er noget jeg ville få dem på denne hjemmeside til at tage sig af, hvis jeg havde en netbutik. Og som det er lige nu, så kunne jeg godt finde på at gøre alvor af snakken og starte webshop med det samme.

Det er gratis at starte webshop og som tiden går, så vil jeg jo gerne have kunder i "butikken" og det kan jeg få med linkbuilding dvs. jeg kan blive synlig på google og det er vigtigt.

Online kan jeg finde hjælpe til reputation management og det betaler jeg mig gerne fra for at blive synlig på google og blive fundet før mine konkurrenter. Med god linkbuilding foretaget af mennesker som har forstand på det, så kommer jeg helt sikkert frem. Og når jeg kommer dertil så får jeg brug for cloud computing for det giver tid. Tid til at jeg kan fokusere på min forretning mens professionelle med cloud computing tager sig opdatering af mine programmer og sikring af mine data.