Office 365 byder på så mange fordele, at du ikke kan sige nej

Når der skal vælges it løsning, er udvalget stort og det kan være svært at finde lige præcis det der passer bedst til ens virksomhed. Artiklen her vil prøve at belyse nogle at de mest oplagte grunde, til at vælge en office 365 løsning, for fordelen er mange.
Er du for eksempel en virksomhed med ansatte på forskellige niveauer, med for eksempel fem fuldtidsansatte og nogle freelancere, der arbejder for dig, når det er nødvendigt, men ikke på din lokation. Samtidig med, at du som iværksætter har en travl hverdag, du forsøger at dyrke din forretning med et magert personale, uden en dedikeret IT-afdeling. Desuden rejser halvdelen af ​din virksomhed måske i mere end 100 dage om året og har brug for konstant adgang til dine firmaoplysninger.

Herunder kommer en masse gode grunde til at vælge netop en office 365 løsning. Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at denne løsnings type værdsætter din sikkerhed og privatlivets fred.
Det er bygget fra bunden med sikkerhed og privatlivets fred i tankerne. Ingen tjenester understøttes af reklamer og der er ingen risiko for, at dine oplysninger vil blive scannet for annoncemålretning.

En anden meget vigtig faktor ved denne løsning er, at den er tilgængelig, når du har brug for det.
Med 365, er du ikke bundet til en internetforbindelse. Uanset om du er online eller offline, uanset om du bruger en pc, mobil enhed, eller browser, kan du arbejde næsten når som helst, hvor som helst.

Hvis du før har brugt Microsoft Office, kan du bruge Office 365. Uanset hvordan din erfaring er med 365 er denne løsning lige til at gå til, og den tilbyder alle de funktioner master brugere forventer.
Hvis du vil have en professionel løsning, er det klart denne office løsning du skal vælge.
Med Office 365, kan du få fordelene ved cloud computing, mens du bruger de samme produktive værktøjer som dine kunder og samarbejdspartnere. Den viden om, at dine dokumenter bevares på tværs af enheder (pc, browser og telefon) og vil se som ud forventet når de når modtagerne, er alle pengene værd.

Office 365 er designet til selvstændige og mindre virksomheder og det er vigtigt for dem, at de kan komme i gang med det samme. Hvis disse virksomheder ikke har in-house it-personale, er det ikke noget problem. For opsætning af nye brugere og deres tilladelsesniveauer kan laves med et snuptag. Det kræver ikke en højere it uddannelse, at arbejde med denne løsning.

Ligeledes er det en meget fleksibel løsning. Med Microsoft, kan du vælge en cloud-baseret løsning, en lokal løsning, eller en hybrid, til at opfylde specifikke driftsmæssige eller sikkerhedsmæssige krav.

Med en klar teknologi og funktionsdygtig køreplan og advisering til væsentlige opdateringer, Office 365 giver dig den forudsigelighed, du har brug for, til at træffe sikre forretningsmæssige beslutninger.

Hvis du stadig er i tvivl om at skifte, eller bekymret over de omkostninger, der er forbundet med denne løsning, så jeg opfordre dig til at tage kontakt til en forhandler, for at få endnu mere vished om, at det er den helt rigtige løsning.