Online backup giver dig sikkerhed

Forfølgelsen på hjemmeside adresser er gradvis en kendt fremtoning. Men de seneste år har ICANN frigivet flere top level domæne endelser, så det er muligt at få flere adresser i omløb. Blandt andet er det muligt at få .eu, .biz og mange flere er blevet efterstræbte domæne endelser. ICANN styrer den overordnede tildeling af domæne endelser og ip numre i verden. Ansvaret for domæne endelserne uddelegeres herefter til de enkelte lande. For eksempel DK Hostmaster for endelserne .dk, og Eurid for endelserne .eu og så videre. IP numrene tildeles til RIPE som er den europæiske udpegede af ICANN.
De mest eftertragtede løsninger er efterhånden blevet online backup løsninger. Backup er rigtig smart at afsende henover enheden hvis data bunkerne ikke er for anseelige. Men i takt med at båndbredderne øges, så bliver flere og flere også interesserede i denne løsning med online backup som en sikkerhed platform til bedriftens løsninger.
Når man skal have sin etablissement repræsenteret online, så er det yderst vigtigt, at have en stabil og drift sikker webside. Hvis siden konstant er online, fremtræder man mere professionel. Et godt stabilt webhotel koster ikke mange penge trinvis, og om man giver 20 kr. eller 200 kr. pr. måned må og skal ikke være alt afgørende.