Online marketing er vigtigt for dig der vil til tops på google

Vi vil jo alle gerne ligge forrest og være en del af fører feltet, det gælder også når vi taler om webshops og salg. For er der ingen besøgende i din shop, så er der heller ingen omsætning på bundlinjen. For at opnå succes på på nettet er det vigtigt at have fokus på online marketing. For har du ikke det, så bliver du ikke synlig på nettet og det er en nødvendighed for at kunderne kan finde dig eller nærmere bestemt din shop med alle de lækre varer du gerne vil sælge.

Der er flere muligheder på online marketing, der hjælper til hvordan man bestiger ”bjerget” og lander på 1. Pladsen på google, men man skal huske uanset hvilken metode man vælger, så kræver det hårdt slid og arbejde. Det kommer ikke snigende men man er tilbagelænet og tager et hvil.
Først og fremmest skal man sørge for, at ens side er onsite optimeret så skarpt og præcist som muligt, så det bliver 100% tydeligt for google hvad det er shoppen sælger eller hvad websitet handler om. For fremstår det ikke klart, risikerer du at blive straffet af google eller andre sites bliver vist i stedet for dit.
Google fornemmeste formål er, at levere de bedste søge resultater til hver enkelt, så man hurtigt og nemt kan finde det man søger efter.

Når hele sitet spiller max, er det tid til at tilføre lidt online marketing ”juice” udefra og det kan for eksempel gøres ved at få nogle links til sin side og et produkt til det kunne være et Seopush produkt. Der får du nogle artikler som linker til dit website. Men det er ikke nok med kun at have denne type links, links kataloget skal være så bredt og alsidigt som muligt, for at have den bedste effekt. Det vil sige at der skal være plads til både gode og knap så gode links. Så længe man huske at sortere i kvaliteten af de sider der gerne vil linke til en. Der kan straffes for, at få links fra det er i fagsproget kaldes for ”beskidte” links – det vil sige at man skal holde sig fra for eksempel links fra diverse porno sider. Ligesom det heller ikke er klogt at få links fra ekstremistiske gruppers hjemmesider.

Google adwords er også en god måde til at få noget trafik til ens hjemmeside og få ens produkter øverst på google, man skal dog huske at denne form for online marketing koster penge, det gør onsite optimering ikke. Den pris du betaler for det, er den tid du investerer i optimeringen og det er godt givet ud på den lange bane.
I samme kategori kan man også vælge at benytte sig af google shopping, det er et system der bruges til at dine produkter bliver præsenteret for potentielle kunder ved hjælp af billede annoncer på google når der søges.

Hvis alle disse ting lyder svære og uoverskuelige, kan man købe nogen til at lave det for dig, så du ikke selv skal bøvle med det. Der er jo som bekendt mange opgaver oveni der også skal laves. Og nogle gange er det bare bedst at vi gør det vi er bedst til og lader andre som har forstand på det lave de ting som vi selv syntes er svære.
Hvis det er den løsning du vælger, skal du blot have fat i et firma der tilbyder hjælp til online marketing og så lade dem styre det og pludselig vil du kunne høste frugterne af de penge du har betalt fr det arbejde de har udført.