Start webshop

Det skal snart være, hvis det skal være. Vi har længe snakket om at starte webshop men er ikke rigtig kommet i gang. Så manden gik på nettet i går og fandt et godt tilbud på op start webshop sammen med linkbuilding og bestilte det med det samme. Nu er vi så kommet ud af starthullet og så er det med at få det bedste ud af det.

Online har jeg læst om det at blive synlig på google og det lyder spændende, så jeg tror at vi har gjort et godt køb, som kan gøre en forskel for os. Så kan det godt være at vi på et tidspunkt for brug for reputation management og det gør ikke noget for nu ved jeg hvor vi kan henvende os både om det at blive synlig på nettet og reputation management.

Måske vi også bliver så store at det ikke længere er nok at lægge linkbuilding ud til ekstern samarbejdspartner. Vi må også gøre det med cloud computing og det glæder jeg mig til. Det er rigtig billigt at få andre til at tage sig af sine data så der står helt klart cloud computing på listen over nice-to-do og det kunne godt tænkes at dette punkt rykker op ad listen hurtigere end jeg regner med på nuværende tidspunkt.