En VPS hosting løsning, er for dig der kan noget it selv

Der er mange overvejelser og muligheder når der skal vælges it løsning. Skal det være et webhotel eller skal det være en managed eller unmanaged løsning. Og det eneste der er at gøre, for at ende med det rigtige produkt, er at tale med en konsulent ved et hosting firma, for de vil ud fra de behov du har kunne hjælpe dig med hvad dit reelle it behov er.

Der er rigtig mange der lander på en virtuel private server (VPS) løsning, fordi VPS hosting er en af de ydelser der bedst tilgodeser kunden, når der er tale om at have et website kørende.
Med denne løsning, vil du have din hel egen andel af en server, som du selv har fuldstændig kontrol over. Hele det operative system har du administrativt adgang til og du har mulighed for at installere det du skal bruge og lave den opsætning der passer bedst til dit site. Det minder meget om at have sin egen fysiske server, lige bortset fra at du slipper for at købe en dyr server, som skal skiftes løbende. Med en VPS hosting løsning, er det udbyderen der stiller den egentlige fysiske del til rådighed for dig og skifter den når det er tid til det.

Så har du en hjemmeside der genererer mange besøgende og du stadig kun har et webhotel, så er det ved at være tid til at gå skridtet videre og få en VPS løsning. Så vil du ikke længere opleve udfordringer med at siden går ned eller bliver langsom, bare fordi du har mange besøgende på sitet på en gang.

For at gøre valget endnu nemmere for dig, vil der nedenfor være en mere konkret gennemgang af hvad det er du får med en VPS hosting løsning kontra en webhotel løsning.
Der skal nævnes at det kræver lidt mere viden og kunnen, at vælge en VPS kontra et webhotel, da men selv står for en større del af opsætningen, men det er også den del der giver en langt større frihed.
Vælger du et webhotel, er du nemt og hurtigt i gang og alt til statistik mail osv. er klar til brug fra starten. Skal der laves konfiguretioner, ændre i opsætningen, opdateres en server og lignende opgaver skal du have fat i din udbyder, da det er noget de står for.
Med en VPS hosted løsning, har du selv fuld kontrol over dit operative system og du kan konfigurere dine applikationer, som du ænsker det.
Der vil være langt færre kunder pr. Server og sammen med det dedikerede RAM og CPU, vil du opleve en langt bedre performance.
Denne løsning giver dig også mulighed for, selv at genstarte din server hvis der bliver behov for det.