Legeplads og multibaner får børnene til at bevæge sig meget mere i hverdagen

Står du for at skulle planlægge en ny legeplads, et offentligt sted er det vigtigt at du finder en leverandør, der ved hvilke sikkerhedsnormer der skal opfyldes for at en sådan plads til leg kan blive godkendt til offentlig brug.
Når du arbejder med forskellige modeller til legepladser er det vigtigt at du også ser på multibaner, der er afgrænsende ”spille” bure, hvor der kan spilles alverdens typer bold og buret er lavet, så at bolden i næsten alle situationer bliver i buret ved spil, det sparer en masse spildtid, hvor børnene ellers ville løbe rundt og hente fejl skudte bold, det er en virkelig god investering at vælge en eller flere slags multibaner til en legeplads.
Det er ikke alle børn der får rørt sig nok i dagens Danmark, derfor er det er rigtig god idé at stimulere og opfordre børn til udendørs leg, da det er virkelig svært at sidde stille, hvis der er sjove legestativer og træer at lege og klatre i. Det handler om at skabe rum og miljø, der gør at de små poder slet ikke kan lade være med at lege. Klatre og spille, og det gøres faktisk forholdsvis let ved at skabe muligheder