Et plast legehus kan pakkes væk om vinteren for at øge levetiden

Når familien forøges og de små bliver bare to år, så er de helt mobile og meget nysgerrige og de har allerede her brug for at der er noget de kan underholde sig med i haven, ellers er det at du får en lille udbryder konge der hellere vil ud og inspicerer den store vide verden. Og mulighederne er uendelige i hvad du skal vælge, men rigtig mange børn har stor glæde at et legehus, da de her har mulighed for at lege både køkken, brandstation, butik mulighederne er uendelige det er kun fantasien der sætter grænser. Men skal det så være et i træ eller et plast legehus man skal vælge. Det er der delte meninger om nogle af fordelene ved et i plast er at de er relativt hurtige at samle uden den helt store værktøjskasse, og det er vedligeholdelsesfrit. Det skal bare vaskes over en gang imellem. Ja det falmer i solen, men tager du det ind om vinteren forlænger du levetiden væsentligt og børnene kan have glæde af hele deres tid, hvor et legehus er spændende.
Hvis du gerne vil have et der har lyd effekter og for eksempel har Peter plys eller andre kendte figurer på, så er det et plast legehus du skal vælge og nogle af husene har faktisk også integreret gynge og rutsje modulet, så du får det hele i et. Vælger du denne model er den dog rimelig dyr, men er det ikke nødvendigt med alle elementerne, så er de til at komme til for rimelige penge.
Hvis vi taler pris og sikkerhed er der ikke de store forskelle hvad en du vælger et i plast eller træ, der findes billige modeller i begge typer. Og med hensyn til sikkerheden er de lige sikre, hvis blot de opfylder de gældende regler som er de samme uanset materiale valg. En tagkonstruktion de ikke kan kravle på, og at der ikke er samlinger og sprækker hvor snore kan hænge fast.
Så hvad om du skal vælge et plast legehus eller et i træ, det er en smagssag og hvilke fordele og ulemper ved de to typer, der har størst betydning for dig.