Vippedyr på legepladsen er godt for stimulering af balancen

Sammen med rutschebaner, gynger og snurretoppe, har vippen vundet en eftertragtet plads på legepladserne rundt omkring i verden. Men ud over at være et legetøj til børn, er vippen faktisk en fascinerende enhed, der bruger de samme principper for fysik, som på en kran, hydrauliske elevatorer, oplukkere og neglesakse. I sin enkleste form, er en vippe en løftestang - altså et lan... Læs mere »

Berg trampoliner, et mærke med sikkerhed og kvalitet i højsædet

I de fleste villa haver, hvor der bor børn, kan man også se diverse legeredskaber, det er alt lige fra sandkasser, fodbold mål, gynger til rutsjebaner og legehuse. Men for en del år siden efterhånden, kom der også et nyt redskab på banen og den ser ud til at være kommet for at blive, for der har aldrig været så mange trampoliner rundt omkring i de danske haver og legepladser, s... Læs mere »

Trampolin tilbehør kan fås både til sikkerhed og leg

I alle haver med respekt for sig selv, hvor der bor børn står der også en trampolin. Det er et af de legeredskaber der har højest prioritet ved børnene og så er der en bonus gevinst at de rent faktisk gør en masse godt for børnene samtidig. Så børnene lærer og stimulerer deres sanser og motorik, mens de leger. Men køber man en trampolin, bør man også købe det mest nødvendige t... Læs mere »

Trampoliner er et fantastisk legeredskab, der kan bruges i timevis

Lige om lidt banker foråret på døren og ungerne plager for at få lov til at komme ud og lege hele dagen, men hvis de skal lege ude skal der også være noget sjovt og varierende for dem at lave. Og tager du en tur rundt i de fleste villa kvarterer, vil du opleve at en af de mest sete legeredskaber er trampoliner. De skyder op i enhver have og på de fleste legepladser også. Og det... Læs mere »

Legeredskaber kan så meget mere end at leges med

Det har lige været jul og mange har garanteret været igennem et større projekt med hvilke gaver der skulle købes til de forskellige familie medlemmer. Nogle gange er man heldig og få en ønskeseddel så man har en guideline at gå efter andre gange må man selv i gang med, at være den kreative og finde på hvad der skal gives til for eksempel niecen eller nevøen eller måske der er t... Læs mere »

En mooncar er et rigtig godt redskab til læring

Når barnet starter i børnehave er der mange ting som det skal lære lige fra første dag. Der er et nyt regelsæt end det barnet kender fra dagplejen og der er en masse nye kammerater det også skal forholde sig til. Samtidig er der mange ting som barnet skal øve og blive bedre til, imens det går i børnehave for eksempel at klippe, tegne, deles, koncentration og mange flere. Mange... Læs mere »

Et plast legehus kan pakkes væk om vinteren for at øge levetiden

Når familien forøges og de små bliver bare to år, så er de helt mobile og meget nysgerrige og de har allerede her brug for at der er noget de kan underholde sig med i haven, ellers er det at du får en lille udbryder konge der hellere vil ud og inspicerer den store vide verden. Og mulighederne er uendelige i hvad du skal vælge, men rigtig mange børn har stor glæde at et legehus,... Læs mere »

Printer patroner har din printer brug for

Der findes mange forskellige patroner til din printer, hvis du står og din printer skal have nye patroner. Både blæk patroner, printer patroner og laser patroner findes der mange hjemmesider, som sælger, så du behøver slet ikke at tage ud i byen for at finde det, du mangler, i gågadens butikker. Når du skal finde nye patroner til printeren, er det en god idé, at vide lidt om d... Læs mere »

Je-BoLegetoj har alt hvad en lille krudtugle behøver

Børn har et rigtig stort energiniveau, som legetøj kan afhjælpe dem med. Der findes en masse legetøj, som er rigtig godt for små krudtugler. Specielt udendørsleg kan stimulere børn bedst, da de får mange flere indtryk. Je-BoLegetoj har en masse legetøj til udendørsleg. Der er en masse kvalitetsprodukter med fart over feltet. Hvis et barn godt kan lide fart, er der stort udvalg ... Læs mere »

Bruder Legetøj

Bruder legetøj for børn Tysk producent af kvalitets legetøj til børn, er Bruder legetøjet, der specielt appellerer til drenge, i og med meget af deres legetøj er forskellige former for maskiner. Det kan være alt fra traktorer, kraner til lastbiler og så fremdeles. Alle drenge får en periode i deres ungdom, hvor de får lyst til at lege i sandkassen med disse maskiner og her k... Læs mere »

Legehus i haven gør udetiden meget sjovere.

Alle børn har vel drømt om deres eget legehus på et tidspunkt. Det er for mange børn en rigtig sjov ting, som de kan få mange gode udendørstimer ud af, og det gælder både i sol og i regn. Man kan enten vælge at købe et færdigsamlet hus eller bygge et selv. Er man ikke født med generne fra en håndværker er det måske en god idé at købe et færdigsamlet hus sådan, at man er sikker ... Læs mere »

Hvis man gynger hver eneste dag holder man balancenerven ved lige

En legeplads er et skønt sted for børn at bruge deres motorik, det giver god koordination og motorik. Det at gynge og snurre rundt på div. Legeredskaber er virkelig sundt og det stimulerer mange områder i hjernen og så selvfølgelig motorikken. Det at træne sin balance nerve kan gøres på mange måder, en af dem er at dreje rundt og vænne sig til at finde horisonten eller gynger ... Læs mere »

Legeplads og multibaner får børnene til at bevæge sig meget mere i hverdagen

Står du for at skulle planlægge en ny legeplads, et offentligt sted er det vigtigt at du finder en leverandør, der ved hvilke sikkerhedsnormer der skal opfyldes for at en sådan plads til leg kan blive godkendt til offentlig brug. Når du arbejder med forskellige modeller til legepladser er det vigtigt at du også ser på multibaner, der er afgrænsende ”spille” bure, hvor der kan ... Læs mere »

Malebøger

Som forældre er det vigtigt at huske, at børnene bør lære noget af det kreative, når håndmotorik osv. skal læres. Gode gamle malebøger giver meget at den indlæring af både tanke, hånd motorik, og sans for farvesammensætning osv. som børn har brug for. Når børnene så bliver lidt ældre er de lidt mere udbyggede aktivitetsbøger en rigtig god mulighed, når der skal læres at regne, ... Læs mere »

Barbie

Noget af det mest solgte produkt til børn verden over er de lyserøde dukker fra Mattel. Produktet er oprindelig opfundet i Tyskland, men idag sidder Mattel på alle rettigheder til den kendte Barbie dukke. Barbie Walking Tawny er en af årets absolut største nyheder, som viser at serien har gennemgået en modanisering de senere år hvor sættene er blevet tilføjet masser af tilbehør... Læs mere »

Playmobil

Noget af det mest klassiske indenfor legetøj til børn er dette Tyske fantastik populære legetøj. Playmobil Legetøj har været kendt og elsket af generationer efterhånden, og de senere år er sortimentet blevet udviddet betragteligt. Der er ligsom hos kollegaerne LEGO lavet forskellige temaer, så der er serie med prærien, stenalder, pirater, farmere, politi og brandvæsen og sidst ... Læs mere »

BRIO Tog

Nogle af de mest populære produkter til børn er trælegetøjet fra BRIO. Legetøjet er af en forrygende kvalitet, og de klassiske dyder er holdt hele vejen igennem. Det absolut mest populære er BRIO Tog banerne, som er lavet i bøgetræ, i en rigtig ensartet, og hele vejen igennm klassisk udtryk. BRIO tog er klart en af de mest klassiske gaver gennem tiderne, og BRIO sætter er klar ... Læs mere »

Legetøj

I dagens Danmark, er shopping på nettet efterhånden blevet hverdag for mange når de skal købe gaver til deres børn og børnebørn. Det er både nemt og bekvemt og ikke mindst billigt at købe legetøj online her hos heaven4kids.dk. Sitet har et stort udvalg af legetøj fra LEGO, BRIO og ikke mindste Barbie, som kommer fra verdens største fabrikant af legetøj nemlig Mattel. Dette er e... Læs mere »

Barbie Dukker

Mattel er verdens største producent af legetøj. Mattel producerer bla. de kendte Barbie dukker. Og senest er kommet de helt nye styles, hvor speciel biler og huse er populære. Årets gave i år har været den seje Fiat 500 med barbie dukke. Af nye produker, er også kommet nye Ken dukker bla. har den populære dukke Sweet Talking Ken været et kæmpe hit.Tryk på knappen, indtal, tryk ... Læs mere »

BRIO Gåvogn

Noget af det mest klassiske legetøj er BRIO Trælegetøj som har været produceret i en menneskealder. Noget af det mest solgte indenfor trælegetøjet er den klassiske BRIO Gåvogn som er den perfekte gave til bby forældre hvor børnene skal til at lære at gå. BRIO gåvognen fåes i 4 versioner, Sort, Rød og en flot pink Hello Kitty Gåvogn. Så laves der også en grø/hvid model med 90 gr... Læs mere »