Printer patroner har din printer brug for

Der findes mange forskellige patroner til din printer, hvis du står og din printer skal have nye patroner. Både blæk patroner, printer patroner og laser patroner findes der mange hjemmesider, som sælger, så du behøver slet ikke at tage ud i byen for at finde det, du mangler, i gågadens butikker. Når du skal finde nye patroner til printeren, er det en god idé, at vide lidt om d... Læs mere »

Je-BoLegetoj har alt hvad en lille krudtugle behøver

Børn har et rigtig stort energiniveau, som legetøj kan afhjælpe dem med. Der findes en masse legetøj, som er rigtig godt for små krudtugler. Specielt udendørsleg kan stimulere børn bedst, da de får mange flere indtryk. Je-BoLegetoj har en masse legetøj til udendørsleg. Der er en masse kvalitetsprodukter med fart over feltet. Hvis et barn godt kan lide fart, er der stort udvalg ... Læs mere »

Bruder Legetøj

Bruder legetøj for børn Tysk producent af kvalitets legetøj til børn, er Bruder legetøjet, der specielt appellerer til drenge, i og med meget af deres legetøj er forskellige former for maskiner. Det kan være alt fra traktorer, kraner til lastbiler og så fremdeles. Alle drenge får en periode i deres ungdom, hvor de får lyst til at lege i sandkassen med disse maskiner og her k... Læs mere »

Legehus i haven gør udetiden meget sjovere.

Alle børn har vel drømt om deres eget legehus på et tidspunkt. Det er for mange børn en rigtig sjov ting, som de kan få mange gode udendørstimer ud af, og det gælder både i sol og i regn. Man kan enten vælge at købe et færdigsamlet hus eller bygge et selv. Er man ikke født med generne fra en håndværker er det måske en god idé at købe et færdigsamlet hus sådan, at man er sikker ... Læs mere »

Hvis man gynger hver eneste dag holder man balancenerven ved lige

En legeplads er et skønt sted for børn at bruge deres motorik, det giver god koordination og motorik. Det at gynge og snurre rundt på div. Legeredskaber er virkelig sundt og det stimulerer mange områder i hjernen og så selvfølgelig motorikken. Det at træne sin balance nerve kan gøres på mange måder, en af dem er at dreje rundt og vænne sig til at finde horisonten eller gynger ... Læs mere »

Legeplads og multibaner får børnene til at bevæge sig meget mere i hverdagen

Står du for at skulle planlægge en ny legeplads, et offentligt sted er det vigtigt at du finder en leverandør, der ved hvilke sikkerhedsnormer der skal opfyldes for at en sådan plads til leg kan blive godkendt til offentlig brug. Når du arbejder med forskellige modeller til legepladser er det vigtigt at du også ser på multibaner, der er afgrænsende ”spille” bure, hvor der kan ... Læs mere »

Malebøger

Som forældre er det vigtigt at huske, at børnene bør lære noget af det kreative, når håndmotorik osv. skal læres. Gode gamle malebøger giver meget at den indlæring af både tanke, hånd motorik, og sans for farvesammensætning osv. som børn har brug for. Når børnene så bliver lidt ældre er de lidt mere udbyggede aktivitetsbøger en rigtig god mulighed, når der skal læres at regne, ... Læs mere »

Barbie

Noget af det mest solgte produkt til børn verden over er de lyserøde dukker fra Mattel. Produktet er oprindelig opfundet i Tyskland, men idag sidder Mattel på alle rettigheder til den kendte Barbie dukke. Barbie Walking Tawny er en af årets absolut største nyheder, som viser at serien har gennemgået en modanisering de senere år hvor sættene er blevet tilføjet masser af tilbehør... Læs mere »

Playmobil

Noget af det mest klassiske indenfor legetøj til børn er dette Tyske fantastik populære legetøj. Playmobil Legetøj har været kendt og elsket af generationer efterhånden, og de senere år er sortimentet blevet udviddet betragteligt. Der er ligsom hos kollegaerne LEGO lavet forskellige temaer, så der er serie med prærien, stenalder, pirater, farmere, politi og brandvæsen og sidst ... Læs mere »

BRIO Tog

Nogle af de mest populære produkter til børn er trælegetøjet fra BRIO. Legetøjet er af en forrygende kvalitet, og de klassiske dyder er holdt hele vejen igennem. Det absolut mest populære er BRIO Tog banerne, som er lavet i bøgetræ, i en rigtig ensartet, og hele vejen igennm klassisk udtryk. BRIO tog er klart en af de mest klassiske gaver gennem tiderne, og BRIO sætter er klar ... Læs mere »

Legetøj

I dagens Danmark, er shopping på nettet efterhånden blevet hverdag for mange når de skal købe gaver til deres børn og børnebørn. Det er både nemt og bekvemt og ikke mindst billigt at købe legetøj online her hos heaven4kids.dk. Sitet har et stort udvalg af legetøj fra LEGO, BRIO og ikke mindste Barbie, som kommer fra verdens største fabrikant af legetøj nemlig Mattel. Dette er e... Læs mere »

Barbie Dukker

Mattel er verdens største producent af legetøj. Mattel producerer bla. de kendte Barbie dukker. Og senest er kommet de helt nye styles, hvor speciel biler og huse er populære. Årets gave i år har været den seje Fiat 500 med barbie dukke. Af nye produker, er også kommet nye Ken dukker bla. har den populære dukke Sweet Talking Ken været et kæmpe hit.Tryk på knappen, indtal, tryk ... Læs mere »

BRIO Gåvogn

Noget af det mest klassiske legetøj er BRIO Trælegetøj som har været produceret i en menneskealder. Noget af det mest solgte indenfor trælegetøjet er den klassiske BRIO Gåvogn som er den perfekte gave til bby forældre hvor børnene skal til at lære at gå. BRIO gåvognen fåes i 4 versioner, Sort, Rød og en flot pink Hello Kitty Gåvogn. Så laves der også en grø/hvid model med 90 gr... Læs mere »

LEGO Ninjago

LEGO har valgt en helt unik strategi på succes serien LEGO Ninjago. Alle sæt fra den "gamle" serie erstattes af helt nye. De gamle sæt udgår altså allesammen. Og det selvom mange af sættene var kæmpe succeser. Men de nye sæt forventes der mindst ligeså meget af. F.eks er der en del fly og køretøjer såsom denne LEGO 9442 Jays Stormjager som er et af de ny supersoniske fly, eller... Læs mere »

LEGO Star Wars

Den største succes i LEGOs historie er serien LEGO Star Wars, ingen serier har solg så mange sæt, og til ingen serier er der lavet så mange forskellig seje LEGO sæt. I år kommer der en stribe nye rumskibe. Den første er den seje LEGO 9492 TIE Fighter , der bare er mega cool, og klart den floteste. Der kommer også klassikeren fra slaget ved Endor nemlig LEGO 9493 X-wing Starfigh... Læs mere »

LEGO Technic

De mest avancerede LEGO sæt på markedet idag er LEGO Technic sættene. Senest er der også kommet infarød fjernbetjening med til flere LEGO Technic sæt. LEGO Technic Grand Prix Racer 42000 er den Motoriseret Excavator som er et suverent LEGO Technic sæt med mega mange detaldjer. I år havde Mercedes Unimog jubilæum, og det kviterede LEGO med at lave en licenseret model af denne fa... Læs mere »

LEGO Duplo

Der er kommet en masse nye LEGO Duplo sæt til de allermindste. LEGO Duplo er perfekt til børn fra 1,5 til ca. 6 år. Den første er LEGO 6168 som er en sjov Brandstation, som er et mellemstørrelse sæt. Næste produkt i Duplo serien er dette fantastiske fotosafari LEGO 6156 som er et mellemstort sæt spækket med dyr, og mange gode detaljer. Det største atf de nyeste sæt er en ny ver... Læs mere »

Dukker

Hej alle! Hvad sker der med dukkerne? det seneste, har jeg gjort en masse forskning om Årets dukker til piger sidste måned, jeg opdagede hendes navn er Kanani. løbet af de sidste tre eller fire dage, har jeg fundet en masse information fra en masse steder. Bare google det.  Nu, er det det jeg har fundet. Dukker til børn Hendes navn er de berømte Barbie dukker Denne her  ... Læs mere »