Topmadrasser skal have den rigtige hårdhed for at passe til dig

En god nats søvn afhænger af, en masse forskellige faktorer, såsom komfort, stress-niveau og stuetemperatur, for blot at nævne nogle. Men den første byggesten til at få en afslappende søvn, er din madras og det er det grundlæggende for at få en god nats søvn. Er den ikke i orden, er de basale behov for komfort ikkeopfyldt. Hvis du er ude på madras markedet, på jagt efter ny m... Læs mere »

En boksmadras efter mål kan sikrer dig din nattesøvn overalt

Der er ikke mange ting, der kan slå en god nats søvn, det efterlader dig med en følelse af at være frisk og udhvilet. Grundlaget for en god nats søvn er en komfortabel seng og den rette madras. Der er forskning der viser, at sover du i en dårlig seng, så kan det berøve dig op til en times søvn, men mange opdager ikke selv forværringen, da den kommer gradvist og usynligt, og der... Læs mere »

Elevationssenge er med til at forebygge rygsmerter med flere

Rygsmerter er en af de værste lidelser og kan medføre alvorlige smerter samt en bred vifte af problemer endda kan man opnå begrænset mobilitet. Men det er desværre noget, som mange af os kæmper med, og især når vi begynder at nå en vis alder og er præget af slid fra hverdagens aktiviteter. Derfor er det vigtigt at gøre alt i vores magt for at sikre, at vi kan holde ryggen sund ... Læs mere »

En boxmadras behøver ikke at være et dårligt valg af madras

Skal den gamle seng skiftes ud, er det en god ide at tage et grundigt kig rundt omkring i de forskellige møbelhuse som forhandler senge, for at finde frem til den bedste seng til dig. Hvis du kun bruger din seng primært til at sove i og ikke ligger og ser tv eller læser en bog ret ofte, så kan en boxmadras være et rigtig godt bud til dig. Ved at vælge sådan en seng, får du ne... Læs mere »

En boksmadras skal vælges med omhu for at få den bedste søvn

Hvis du søger efter den perfekte nats søvn betyder det samtidig, at du søger efter den seng, der er mest perfekt for dig. Med så mange forskellige stilarter, præferencer og muligheder der er derude på markedet, kan denne artikel gøre dit liv enklere. Hvis du er ude efter en ny boksmadras kan du blive overvældet af de mange forskellige valgmuligheder og priserne spænder fra bil... Læs mere »

Kontormøbler skal passe til de arbejdsopgaver den enkelte udfører

Denne artikel vil prøve at fremhæve nogle af de vigtigste punkter, når der skal vælges inventar til kontoret. For det er vigtigt om end ikke det vigtigste, hvilke møbler man får kontra hvor ens kontor ligger. Du skal huske på at du og dine kolleger skal opholde jer 8 timer om dagen, 5 dage om ugen på disse kontormøbler. Det vil sige omtrent 40 timer om ugen, så derfor er det og... Læs mere »

En skummadras er perfekt til gæstesengen eller som legemadras

Skal der skiftes madras i sengen, men er du i tvivl om hvilken madras type du skal vælge, hvilke fordele og ulemper er der ved de forskellige typer. Denne artikel vil prøve at belyse nogle af disse perspektiver og prøve at guide dig til om du skal vælge en springmadras, skummadras eller en helt tredje. Der er som bekendt en hel håndfuld af forskellige madras typer og vælge ime... Læs mere »

En billig køjeseng er ofte lige så gode som de dyre

Hvornår er det tid til at skifte tremmesengen ud med en junior seng, der afhænger meget af barnet der ligger i sengen. Når det begynder at gøre tegn til at klatre over, skal man findeet andet alternativ, da det ellers bliver for farligt, hvis barnet falder ned når det prøve at komme ud af sengen. Mange vælger først af skifte til en junior seng, inden de går over til en voksen ... Læs mere »

Hæve sænke borde gør det muligt at indstille bordet individuelt

I dag er der stort fokus på arbejdsmiljø og hermed og også arbejdsstillinger. Aldrig har der været så meget fokus på om man nu havde det rigtige bord, den rigtige stol eller hvad det nu måtte være, for at man havde de bedste forudsætninger, for at undgå en eventuel arbejdsskade. Et af de mest omtalte remedier er hæve sænke borde, men hvor de førhen var forbeholdt de kontoransat... Læs mere »

En kommode behøver ikke at stå på gulvet, den kan også hænge

Når vi taler indretning af hjemmet, er der mange aspekter der spiller ind i forhold til hvilke møbler vi skal vælge og hvilken stil vi gerne vil ramme. Mange oplever ofte, at uanset husets størrelse så er det altid et problem med at få plads til alle de funktioner, som de gerne vil have integreret i huset. Huset skal mange steder både rumme børn og voksne og samtidig skal der o... Læs mere »

Køb børneseng med omtanke, så den kan holde længere

De fleste spædbørn starter med at sove i en vugge ved siden af mor og fars seng og efterhånden flytter barnet så ud på sit eget værelse at sove. Når barnet ikke længere kan være i vuggen, skifter mange vuggen ud med en tremmeseng. Det er en god ide for så kan barnet ikke falde ud af sengen og man kan sænke bunden når barnet begynder at sætte sig op. Men når barnet når børnehave... Læs mere »

Sofaborde bruges i et bredere omfang end tidligere

Førhen havde bordet ved sofaen kun en enkelt funktion, nemlig at man havde et sted at stille koppen når man for eksempel var til te selskab med damerne fra klubben. I dag har det lagt flere funktioner, det skal både kunne agere spiseborde, sideborde, arbejdsborde, legeborde og selvfølgelig som sofaborde. Hvilket også gør det svært i dag at vælge hvilket bord, der er det helt r... Læs mere »

Madrasser skal afprøves med hele kroppen – så ned og lig

Mange taler om at en god nattesøvn hænger sammen med et godt helbred. Og at det er rigtig vigtigt at man sover godt om natten. Det siges at hvis du sover dårligt om natten, så har det en betydning for resten af din dag. Og mon ikke der er noget om snakken – hvem har ikke prøvet at, børnene har været syge og man har været oppe hele natten endda måske flere nætter i streg. Derfo... Læs mere »

Gode topmadrasser kan øge dig liggekomfort markant

Når du skal have en ny er det vigtigt at du får den helt rigtige madras der passer til dig, så du opnår den bedste liggekomfort i din ny seng. De mest typiske madras typer er springmadras, boxmadras, skummadras enten kold, latex eller viskoelatisk. Men det er ikke kun madrassen der er vigtig, det er også en god ide at investere i gode topmadrasser til sengen og det er der især ... Læs mere »

Elevationssenge giver fleksibilitet til din liggekomfort

Når det er ved at være tid til at skifte den gamle seng ud, der står hjemme i soveværelset eller måske står du og din kæreste lige for at skulle flytte sammen og synes derfor at det ville være en passende lejlighed for at købe en ny fælles seng. Så er der et par overvejeler at gøre jer inden i vælger hvilken seng i vil have, for at i får den rigtige med hjem og ikke bliver skuf... Læs mere »

Vælg møbler i en god kvalitet, så holder de i mange år

Står du og overvejer at købe en ny sofa, skænk eller sofabord til dit hjem, så er det en rigtig god idé at du laver en god research, førend du vælger hvad det skal være for noget. Find for eksempel en sofa der opfylder alle dine krav, ønsker og tænk også lidt langsigtet. For vælger du et godt produkt som du har planer om at skulle beholde i mange år, passer du ikke mindst på di... Læs mere »

En køjeseng hvid giver mange indretnings muligheder på værelset

Når dit barn har en hvis alder, så bliver deres højeste ønske at få en høj seng så de ikke længere skal ligge nede ved jorden for det er bare det sejeste at få lov og sove op under loftet i stedet. Men den kan have både sine fordele og ulemper at have en høj seng. Man skal først og fremmest være sikker på at barnet kan lide at skulle ligge øverst og sove og ikke kun når der sk... Læs mere »

Hæve sænke borde skal bruges rigtigt for at undgå overbelastning

Der er rigtig mange arbejdspladser i dag der tænker meget på de ansattes helbred og derfor har stort fokus på at have de rigtige arbejdsredskaber til de ansatte. Det kan være alt lige fra en kontorstol med mulighed for at indstille både højde, lændestøtte og rygstilling til en Mouse trapper der skal afhjælpe, at den ansatte får en muse arm, hvis der er tale om en medarbejder de... Læs mere »

En boksmadras er et godt vælg uanset hvilken alder du har

Der er mange holdninger til hvordan en rigtig god seng skal være, skal det kunne elevere eller skal den være stationær. Skal den have sengegavl eller blot være en madras på ben. Og det er der ligeså mange holdninger til som der er mennesker til. Men nu er udviklingen af madrasser kommet så vidt at der også er mange forskellige muligheder i forhold til materialerne o madrassen. ... Læs mere »

Reoler kan have mange funktioner, ofte bruges de som rumdelere

Der er kommet stort fokus på indretning og møblering af hjemmet. Der skal være de helt rigtige møbler og de skal passe til den trend der er oppe i tiden lige nu. Men samtidig kan det også være en udfordring at have de helt rigtige møbler, da det også ofte er ret dyrt at møblere et hus. Så opgaven er at finde nogle møbler der følger moden og samtidig har et tidsløst design, så d... Læs mere »