Elevationssenge giver fleksibilitet til din liggekomfort

Når det er ved at være tid til at skifte den gamle seng ud, der står hjemme i soveværelset eller måske står du og din kæreste lige for at skulle flytte sammen og synes derfor at det ville være en passende lejlighed for at købe en ny fælles seng. Så er der et par overvejeler at gøre jer inden i vælger hvilken seng i vil have, for at i får den rigtige med hjem og ikke bliver skuffet. Og falder valget på elevationssenge, er der lige et par ekstra detaljer at være opmærksom på. Det er den del der hedder motor og alt det mekaniske der er ekstra kontra en almindelig boks madras seng. Det er vigtigt at man vælger en seng af en rimelig kvalitet og det er både i forhold til den elektronik der ligger bag, men også komforten ved sengen.
Når vi taler om motor er det et godt signal hvis der sidder en Linak motor og styrer sengen, da det er porduceret og designet i Danmark. De er kendt for at levere et styresystem til elevationssenge, der giver støjsvag justering og så har de modulopbyggede aktuator systemer, der er med til at give en mere ergonomisk seng. Og så har Linak være brugt i sundhedssektoren i både Danmark og i ulandet i over 25 år.
Men det er ikke kun motoren der skal være i orden om endnu vigtigere er det at madrassen også er i bedste kvalitet, så du opnår den mest optimale ligge komfort i din nye seng og dermed sikrer dig en god nattesøvn. Der findes gode madrasser i flere forskellige prislejer, så det er ikke nødvendigt at skulle ud og låne store summer, bare for at komme til at sove godt. Prisen afhænger af hvilken fjeder type der er i madrassen og i de forskellige produktserier har du mulighed fora t vælge forskellige grader af fasthed, så du kan finde den der passer bedst til dig. Det er meget normalt når man køber elevationssenge, at et par køber to forskellige hårdhedsgrader på madrassen. Og det er fordi når du vælger fasthed på din madras er det din vægt der er med til at afgøre hvilken hårdhedsgrad der passer bedst til dig.
Så husk at rådfører dig ved en specialist så du træffer de rigtige valg inden du vælger din nye seng.