En boksmadras efter mål kan sikrer dig din nattesøvn overalt

Der er ikke mange ting, der kan slå en god nats søvn, det efterlader dig med en følelse af at være frisk og udhvilet. Grundlaget for en god nats søvn er en komfortabel seng og den rette madras. Der er forskning der viser, at sover du i en dårlig seng, så kan det berøve dig op til en times søvn, men mange opdager ikke selv forværringen, da den kommer gradvist og usynligt, og derfor tænker mange ikke over forbindelse mellem en dårlig seng og dårlig nattesøvn.
Derfor er det også vigtigt at du har den rette madras, hvad enten du har plads til en i almindelig størrelse eller du har brug for en boksmadras efter mål, for at den kan være i soveværelset, så du med garanti kan være sikret en god nats søvn.
Men hvornår er det lige, at man skal overveje at købe en ny madras til sin seng?
Madrasser varer ikke evigt, selvom den måske ser okay ud på overfladen, kan det sagtens være at den er slidt indeni og ikke længere giver dig den støtte eller komfort du har brug, for at opnå en god nats søvn.

Der er flere forskellige faktorer, der har en indvirkning på en boksmadras´ levetid, og det gælder både den almindelige størrelse madras, men også den boksmadras efter mål, som du har fået special lavet. Det kan være faktorer såsom kvalitet, vedligehold og pleje, beløb og ikke mindst hvad du bruger den til. Bruger du den både når du læser, ser tv og sover i den hver nat, eller bruges den kun lejlighedsvis som en ekstra seng eller overnatter du ofte ude. Det har stor betydning for din sengs levetid

Men også ændringer i vores forhold for eksempel hvis vi bliver gift og har brug for en større seng, tager på eller taber os er faktorer der har stor betydning for om sengen skal skiftes.
Der er nogle helt elementære tjek punkter, der kan hjælpe dig til om det er ved at være tid til at din madras måske skal udskiftes. Har du haft din madras mere end syv år, vågner du op med stivhed og / eller ømhed og smerter i kroppen, sover du ikke længere ligeså godt som tidligere. Eller sover du måske bedre hvis du har været ude og overnatte et andet sted eller er der helt klare tydelige tegn på slid på madrassen, så er det ved at være tid til at overveje om madrassen skal skiftes, eller der skal købes en helt ny seng.

Og når først du har fundet en perfekt seng, hvorfor så ikke nyde en god nats søvn uanset om du er på camping eller i sommerhus eller måske ude og segle på din båd.
Men mange vil sige er det muligt, der er jo ikke plads til en almindelig seng der. Nej det er der måske ikke men flere steder kan man købe en boksmadras efter mål og derved få den perfekte madras med sig, selvom man er på ferie. For hvorfor ødelægge en god nattesøvn og være træt og uoplagt, når man er på ferie. Det er jo lige vigtigt til hverdag og i ferier at man er veludhvilet og i godt humør.

Så lad ikke sengen ødelægge din ferie, men køb derimod en boksmadras efter mål, så nattesøvnen er sikret: Måske den nok er lidt dyrere end en almindelig standard størrelse, men på den lange bane er det godt givet ud.