En boksmadras skal vælges med omhu for at få den bedste søvn

Hvis du søger efter den perfekte nats søvn betyder det samtidig, at du søger efter den seng, der er mest perfekt for dig. Med så mange forskellige stilarter, præferencer og muligheder der er derude på markedet, kan denne artikel gøre dit liv enklere.
Hvis du er ude efter en ny boksmadras kan du blive overvældet af de mange forskellige valgmuligheder og priserne spænder fra billig til helt astronomiske. Men der er gode nyheder at finde her, for mange tests har vist, at uanset hvilken type du vælger, behøver du ikke at vælge den dyreste model, for at få en komfortabel, støttende madras.
Her kommer eksempler på de mest solgte typer.
Rigtig mange vælger, polyurethan, memory skum som det også kaldes i daglig tale, og især folk der døjer med dårlig ryg og ledsmerter, vælger denne madrastype. En anden variation er latexskum, mange vælger også denne type, da den efter sigende skulle være mere allergi venlige. Memory skum blødgøres når du ligger på det og former sig derfor efter din krop. Når du står op, vender madrassen tilbage til sin oprindelige form.
Denne model er traditionelle boksmadrasser, der består af stål bånd i forskellige konfigurationer. De er ofte den billigste og også den mest solgte. "Nogle har et eller flere lag af skum på toppen af fjedrene. Det er meget let at skifte position i løbet af natten, også i søvne, men på nogle modeller vil din søvn partner måske føle en irriterende hoppende effekt, når du gør det.
Når du skal ud og vælge din nye madras er der her et par tips, der er gode at have i baghovedet, så du er sikker på at komme hjem med den bedste model til dig.
For det første prøv at ligge dig ned. Hvis det er muligt, skal du ligge på alle de madrasser du overvejer. Bær løst tøj og sko du nemt kan tage af, så du kan gøre dig det behageligt og hvis du har brug for lidt tænke tid i ro, så bed sælgeren gå lidt væk og komme igen om lidt. Det er vigtigt at du vælger den du ligger bedst i og ikke bliver presset af sælgeren til at købe en bestemt model. Sælgeren bør vide, at det kan tage din tid, at finde den rette boksmadras. Tilbring mindst fem eller ti minutter i hver seng, hvor du prøver at ligge i dine foretrukne sove positioner, for at danne dig et grundigt billede af, hvordan den er at ligge på.
Da det ikke er alle steder man kan have sengen på prøve, så kontroller returnerings politikken inden du køber, hvis du er det mindste i tvivl.
Det er også vigtigt at undersøge om der er en eventuel garanti og såfremt hvad den dækker over. For hvis man køber en dyr boksmadras er det også vigtigt, at hvis der skulle ske noget med den, for eksempel madrassen synker eller lignende, at man kan få sengen repareret eller byttet til en ny.
Nu skulle du være rustet til at tage ud og se på en ny boksmadras.