Gode topmadrasser kan øge dig liggekomfort markant

Når du skal have en ny er det vigtigt at du får den helt rigtige madras der passer til dig, så du opnår den bedste liggekomfort i din ny seng. De mest typiske madras typer er springmadras, boxmadras, skummadras enten kold, latex eller viskoelatisk. Men det er ikke kun madrassen der er vigtig, det er også en god ide at investere i gode topmadrasser til sengen og det er der især to gode grunde til. For det første så får du et langt bedre komfort niveau i din nye seng, men samtidig mindsker du også slitagen på selve sengen og madrassen, så den er også med til at forlænge levetiden på din madras.
En top madras kan ligesom din madras fås i flere forskellige materialer såsom latex, memory foam, pruskum og dun/fjer. Hvis du går efter den bedste skal du vælge en i latex eller memory foam, det siges at være de bedste på markedet. Det er dem der har den højeste elasticitet og virker mest trykaflastende, de former sig efter kroppen og tilpasser sig hermed den der sover på madrassen. Og er samtidig med til at regulere temperaturen natten igennem. Du kan med fordel vælge gode topmadrasser til din nye seng, for at opnå en endnu bedre liggekomfort end dine madrasser kan give dig. Man kan sige at en topmadras er med til at finjustere på din madras.
Hvis du vælger at have en topmadras af skum hvad enten det er kold skum eller purskum, så kan de på ingen måde sammenlignes med en latex eller en viskoselastisk skum madras. Der er simpelthen nogle egenskaber som de ikke besidder kontra de andre typer. Du vil opleve af du har svært ved at komme af med varmen, du vil ikke opnå at få en ekstra støtte og den kan ikke forbedre sin seng, hvis den for eksempel er for hård. De fordele du vil opleve er at den er billig og forlænger selvfølgelig din sengs levetid på lige fod med andre typer af gode topmadrasser.
Så husk og kig dig godt omkring inden du vælger dit næste topmadras.