En kommode behøver ikke at stå på gulvet, den kan også hænge

Når vi taler indretning af hjemmet, er der mange aspekter der spiller ind i forhold til hvilke møbler vi skal vælge og hvilken stil vi gerne vil ramme. Mange oplever ofte, at uanset husets størrelse så er det altid et problem med at få plads til alle de funktioner, som de gerne vil have integreret i huset. Huset skal mange steder både rumme børn og voksne og samtidig skal der ofte også være et kontor eller en hjemmearbejdsplads, god gulvplads så børnene kan have for eksempel alt deres Lego sat op og samtidig plads til at der også er et sted hvor familien kan koble fra og samle ny energi.
Men ved at tænke sig lidt om og købe de rigtige møbler, så kan mange af disse aspekter sagtens løses de fleste steder. Tager du for eksempel og køber en kommode i stedet for en åben reol, så har du en god opbevaringsplads, som samtidig ikke behøves at være klinisk ryddet op hele tiden og derved sparer du en del tid på at holde orden på den hele tiden og derimod har tid til at stille Lego byen op i stedet.
Det kan være lidt af en udfordring at få plads til hele Lego byen på børneværelset, hvis barnet også skal kunne være der, så en ide kunne være at stille det op i stuen, så har børn og voksne også bedre mulighed for at lege og tale sammen mens der laves mad og andre gøremål, for det bliver nemt for den voksne at gå til og fra legen uden at det virker som om de går helt ud af legen, for de er jo lige ved siden af.
Det kan være en fordel at vælge en kommode til at montere på væggen i nogle rum, for det giver mulighed for lidt plads under den og det er også med til at få rummet til at syne større, når ikke hele rummet er spækket med møbler fra gulv til loft. Det giver en mere åben og knap så massiv indretningsstil, hertil kan det også være en fordel at vælge lyse møbler i stedet for mørke, da det får rummet til at syne større og mere lyst.
En fordel ved at vælge en kommode i en klassisk stil, er at så har du mulighed for at flytte rundt på den, så mangler du en i stuen kan den passe der, men er det derimod i entreen passer den også ind der. Og sågar kan den gå videre i arv til familiens teenager, når han eller hun skal til at indrette et ungdomsværelse eller sågar flytte hjemmefra.
Så hvis man gør sig nogle overvejelser og ikke laver et panik køb, så kan man med fordel bruge sin lampe, kommode eller stol i andre rum med tiden, end der hvor det egentlig er købt til.