Scherning smykker er håndlavet af sterlingsølv og porcelæn

Mors dag er lige på trapperne. Fortjener din mor lidt mere end den sædvanlige buket, ville et par pæne øreringe eller et armbånd måske være den helt rigtige gave i år. Et smykke bringer altid lykke og glæde. Især når det er givet som en tak. Så kan din mor kigge på smykket og blive mindet om, hvor meget du værdsætter hende.
Mette Scherning laver personlige og unikke smykker i skønne farver. Der findes flere forskellige serier, så du kan helt sikkert finde et smykke, der passer til lige præcis din mors stil. Smykkernes laves i sterlingsølv, der fx er belagt med sort rhutenium eller forgyldt. Mette benytter fx porcelænsperler- og plader samt emaljelak for at give smykkerne sit unikke udseende. Både smykker og porcelæn laves i hånden. Med et Scherning smykke får du et lille unikt og ikonisk smykke.
Er du lidt i tidspres, leveres alle smykker i en fin papiræske, der også er designet af Mette selv. Så skal du ikke tænke på indpakning. Du kan rent faktisk bestille pakken i en webshop og få den sendt direkte til din mors adresse. Hvis du spørger pænt, kan du måske oven i købet få webshoppen til at lægge et lille kort med i pakken.